‘İmkânsız’a yürüdü

Güncelleme Tarihi:

‘İmkânsız’a yürüdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2023 07:00

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde 'Narko Rehber' olarak görev yapan ve çeşitli kurumlarda uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele kapsamında eğitimler veren polis memuru Selma Akdemir (27), geçen yıl 11 Nisan'da otomobiliyle işe giderken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.

Haberin Devamı

 Akdemir, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Omuriliği kırılan, beyin ve mide kanaması geçiren Akdemir, 28 gün yoğun bakımda yaşam savaşı verdikten sonra hayata döndü. Ancak doktorları Akdemir'e bir daha yürümesinin imkânsız olduğunu söyledi. Selma Akdemir, omurilik ameliyatının ardından gördüğü fizik tedaviyle ayağa kalkmayı başardı. Akdemir, hastanede destek alarak ilk adımlarını da attı.

‘İmkânsız’a yürüdü

‘KOŞANA KADAR DURMAYACAĞIM’

Doktorların 'Yürüyemeyecek' demesine rağmen pes etmediğini söyleyen Akdemir, "Çok uğraştım. 1.5 yıldır tedavinin içerisindeyim. Evde bile asla durmadım. Bunun faydasını görüyorum. Koltuk değnekleri ile yürüyebiliyorum. Benim için yeterli değil. Desteksiz yürüyene kadar, koşana kadar, işime geri dönene kadar, çalışmaya devam edeceğim" dedi.

BAKMADAN GEÇME!