İmamdan bu kez de promosyonlu teravih

Güncelleme Tarihi:

İmamdan bu kez de promosyonlu teravih
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2005 02:40

Samsun’da Kadıköy Camii’nin imamı, ‘promosyonlu Kuran kursu’ uygulamasından sonra şimdi de ‘promosyonlu teravih namazı’ uygulaması başlatıyor.

Samsun’da Kadıköy Camii’nin 23 yaşındaki İmamı Zülkarneyn Geren, Türkiye’de ilk kez başlattığı ‘promosyonlu Kuran kursu’ uygulamasından sonra, şimdi de ‘promosyonlu teravih namazı’ uygulaması başlatıyor.

YARIN başlayacak olan ramazan hazırlıklarını tamamlayan Kadıköy Camii İmamı Zülkarneyn Geren, ‘www.kadikoycamii.org’ adlı yeni kurduğu internet sitesinden yaptığı duyuruda, ‘teravi promosyunu’nu şöyle açıkladı:

‘Hediyeli yaz Kuran kursumuz yoğun ilgi görünce Diyanet İşleri Başkanlığımız ve müftülüğümüzün tavsiyesi doğrultusunda ramazan ayında da teravih namazına gelen, mukabelelerimize iştirak eden çocuklarımıza bisikletlerden cep telefonlarına kadar çeşitli hediyelerimiz olacak. Bunun yanı sıra her hafta teravih namazlarından sonra ramazan ayı boyunca camiye gelenlere tatlılar ve dondurmalar dağıtılacak. Gün içinde namazları kaçırmayan çocuklar da cami içindeki interneti sınırsız kullanacak.’

Bu akşam başlayacak teravih namazı öncesinde çocukların camiye gelerek uygulama hakkında bilgi aldıklarını belirten imam Geren, ‘Vatandaşlarımızın da desteğiyle teravih namazlarına ve mukabelelerimize katılan herkesi sevindireceğiz. Amacımız camileri ve namazı sevdirip, dinimizi en iyi şekilde öğretmek’ dedi.

İmam Geren, geçen haziranda hediyeli Kuran kursu uygulaması başlatıp 6 hafta süren kursa gelen öğrencilere esnaf ve işadamlarının desteği ile topladığı bisiklet, cep telefonu, ayakkabı, bilgisayar, eşofman, ütü gibi çok sayıda hediye dağıtmıştı. Hediye nedeniyle de kursa büyük ilgi gösterilmiş, 160 çocuk kayıtlar başladıktan sonra 3 gün içerisinde kontenjanı doldurmuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!