İlk vaadi telif hakları

Güncelleme Tarihi:

İlk vaadi telif hakları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2007 00:00

AK Parti'den İstanbul milletvekili seçilen ünlü yapımcı ve oyuncu Osman Yağmurdereli, seçim öncesi kendisini destekleyen Emirgan Ak Parti Kadın Kolları üyeleriyle dün sabah kahvaltıda buluştu.

Haberin Devamı

Ünlü yapımcı bir soru üzerine, "Gerek sanatçıların, gerek yapımcıların, gerek televizyoncuların telif sorunları var. Onları çözmeye çalışacağız" dedi.Osman Yağmurdereli, ilk günden beri kendisini destekleyen Emirgan Ak Parti Kadın Kolları üyelerine, "Seçimi kazanırsam kahvaltı edeceğiz" diye verdiği sözü unutmayarak dün üyelerle Çınaraltı'da buluştu. Emirgan'da 9 sene boyunca dizi çektiğini ve şimdi söz verdiği üzere seçim öncesi kendisini destekleyen kadınlarla bir araya geldiğini anlatan Yağmurdereli, "Buralarda 'Bizim Mahalle' dizisini çektim. Tam 550

İlk vaadi telif hakları
bölüm sürdü. Burada seçimin son haftasında Çınaraltı'nda 50-60 hanımla yemek yedik. 'Söz veriyorum eğer seçilirsek ertesi sabah ilk kahvaltıyı burada yapalım' demiştim. Tekrar burada kutlamış olduk" dedi. Üyelerle uzun süre sohbet eden Yağmurdereli, "Mecliste ele alacağınız ilk dosya hangisi" diye yöneltilen soruya, "Birçok projemiz var. Şu an bunları düşünmek pek doğru mu bilmiyorum. Önce meclisimiz açılsın, meclis başkanlığımız kurulsun, hükümet açıklansın, cumhurbaşkanımız seçilsin. Gerek sanatçıların, gerek yapımcıların, gerek televizyoncuların telif sorunları var. Onları çözmeye çalışacağız" yanıtı verdi.
İbo bağımsız olsa seçilirdi
Bağımsız adaylığını açıkladıktan sonra Genç Parti'den seçime katılan yakın dostu İbrahim Tatlıses'le seçimden önce araları bozulan Osman Yağmurdereli, bu yöndeki sorulara, "İbo ile daha görüşemedik, bugün yarın arar. O bana gelir ben ona giderim, ayrılık olmaz. O benim kardeşim. Bağımsız katılsa çok şanslıydı, söylemiştim. Bazı adaylar memleketlerinden bağımsız oluyorlar. İbrahim de Türkiye'nin neresinden bağımsız olursa olsun seçilebilecek durumdaydı. Kendi tercihidir, saygı duymak lazım" dedi.
Osman Yağmurdereli'yi Emirgan'daki kahvaltıda yalnız bırakmayanlar arasında sanatçı dostu Mehmet Ali Erbil ile eşi Tuğba Erbil de vardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!