İlk gün 1 milyon albüm sattı

Güncelleme Tarihi:

İlk gün 1 milyon albüm sattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

Hollywood'u birbirine katan Latin kökenli Jennifer Lopez şimdi de müzik dünyasını sallıyor. Gösteri dünyasına dansçı olarak giren Jennifer, başlangıçta bir süre şarkıcılık da yapmış ama asıl ününü ve milyonlarca hayranını sinemada kazandı. Hollywood standartlarına göre dolgun sayılan bedeni ve (özellikle çıkık poposu) tartışmalar yaratan Lopez'in, Sony Müzik'ten çıkan ilk albümü ‘‘On the 6’’ çıktığı gün tam tamına 1.000.000 (yazıyla bir milyon) sattı!

Gerçi sevgili editörümüz Sanlı Ergin ‘‘Bu resimler olduktan sonra yazıya ne gerek var’’ buyurdular ve kendisine yürekten katılıyoruz ama usüldendir deyip Jennifer'ı anlatalım biraz.

Jennifer Lopez, New York'un Karagümrük'ü sayılabilecek Bronx'da doğup, büyümüş. Yani biraz bıçkın bir genç hanım. Hemen herkesin aşırı muhteris ve ihtiraslı olduğu konusunda hemfikir olduğu Jennifer, ergenlik çağına adım atıp, erkeklerinin başını döndürmeye başladığı ilk gençlik yıllarından beri dünyaca ünlü bir yıldız olmayı kafasına koymuş. Kendi kuşağının kadın oyuncularının hepsine bir kulp takıyor ve haklarında ağzına geleni söylüyor. Kendisinin de Marilyn Monroe ve Rita Hayworth tarzı sonsuz kaprisli ve efsanevi yıldızların kumaşından dokunduğunu söylüyor.

ŞAHANE KADIN JENNIFER

Şu anda 29. baharını sürmekte olan Jennifer, örneklerini memleketimizde de gördüğümüz ‘‘On parmağımda on marifet. Hem süper oyuncuyum, hem harika dans ediyorum, hem de şahane şarkı söylüyorum’’ ekolünün mustesna bir örneği.

Ama Allah'ı var boş atıp, dolu tutmuyor. Hollywood'un en gözde ve en çok para kazanan Latin kadın oyuncusu oldu bile. Oliver Stone (U-Turn) ve Steven Soderbergh (Out of Sight/Aşk ve Para) gibi baba yönetmenler ile Sean Penn, Nicolas Cage, Will Smith ve George Clooney gibi tadından yenmeyecek aktörlerle çalıştı. Bir hayranının saldırısına uğrayarak 24 yaşında ölen Meksikalı megastar Selena'nın hayatını anlatan filmde Selena'yı canladıran Lopez, filmdeki şarkıları o zaman da kendi seslendirmişti.

Ricky Martin'in dişi versiyonu olarak lanse edilen Jennifer Lopez, güzel dansedebilen ve şarkı söyleyebilen son derece seksi bir kadın olarak üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor.

RICKY MARTIN’İ SOLLADI

Geçen hafta Amerika'da piyasaya çıkan ilk albümü ‘‘On The 6’’ piyasaya çıkar çıkmaz tam 1 milyon sattı, hálá da büyük bir hızla satıyor. Güzel memleketimizde de radyolarda sık sık çalan ‘‘If You Had My Love’’ isimli parçası kısa sürede neredeyse imkansızı başararak Billboard listesinde 1 Numara'ya oturdu. Üstelik Puerto Rico'lu süperstar Ricky Martin'i yerinden ederek. Oh Olsun! Televizyonlarda sık sık gösterilen videoklibinin ise cümle erkek taifesini yakıp yıktığını belirtmeye gerek yok...

Jennifer Lopez'in dişiyle tırnağıyla kazıya kazıya kazandığı başarıların yanında aşk hayatı pek parlak değil ama ne gam! Latin Amerikalı model ve restoran işletmecisi kocasından yenilerde boşanan Lopez'in kocasının suyunu limon gibi çıkardığı söyleniyor, göz koyduysanız aklınızda bulunsun!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!