İkizler erken mi doğdu

Güncelleme Tarihi:

İkizler erken mi doğdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2008 07:29

Ünlü yıldız Angelina Jolie'nin ikiz kız bebeklerini geçtiğimiz pazar günü dünyaya getirdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Hollywood'un gözde çifti Angelina Jolie ile Brad Pitt'in 19 Ağustos'ta dünyaya gelmesi beklenen ikiz bebeklerinin önceki pazar günü doğduğu iddia edildi.

Cannes Film Festivali için Fransa'da bulunan ve ülkenin güneyinde bir villa satın alan çiftin, ikiz kız bebeklerine de Jolie'nin bir süre önce kaybettiği annesine ithafen Isla Marcheline ve Amelie Jane adlarının verildiği öne sürülüyor.

OK dergisinin internet sitesinde Entertainment Tonight'a dayandırılarak verilen habere göre Jolie, bebeklerini Aix-En-Provence bölgesindeki bir Katolik kliniğinde dünyaya getirdi.

Jolie ve Pitt'ten şu ana kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Fox News'tan Roger Friedman ise ünlü yıldızın; son filmi Changeling'in çekimleri sırasında hamile olabileceğini bu durumda ikiz bebeklerin doğduğu yolundaki söylentilerin doğru çıkabileceğini belirtti.

Haberin Devamı

Angelina Jolie'nin ikiz bebeklerini 19 Ağustos'ta dünyaya getireceği açıklanmıştı. Şimdi çiftin hayranları soluklarını tutup bu haberin doğru olup olmadığının ortaya çıkmasını bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!