İki kadın başlarından vurularak öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

İki kadın başlarından vurularak öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2009 11:05

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde Ervin A., babasının ölümünden sorumlu tuttuğu ve başka arkeklerle ilişkisi olduğunu düşündüğü annesi Türkan A. ve annesinin arkadaşı Ayfer Memişoğlu'nu önce bıçaklayıp ardından tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından polisi arayıp cinayeti haber veren katil zanlısı kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

İnşatlarda çalışan 24 yaşındaki Ervin A., 5 yıl önce hayatını kaybeden babası Hüseyin A.'nın ölümünden sorumlu tuttuğu ve erkeklerle ilişkisi olduğunu duyduğu annesi 49 yaşındaki Türkan A. ile tartışmaya başladı.

ÖNCE BIÇAKLADI, ARDINDAN VURDU
Annesinin arkadaşı olan ve eşinden boşanmış olan 49 yaşındaki Ayfer Memişoğlu'yla da tartışan Ervin A., yanındaki bıçakla dehşet saçtı. Ervin A., ilk olarak annesini 17 yerinden, Memişoğlu'nu ise 8 yerinden bıçakladı. Öfkesi dinmeyen katil zanlısı genç, daha sonrada tabancayla annesini başının arkasından, Ayfer Memişoğlu'nu ise sol yanağından tek kurşunla vurarak öldürdü.

CİNAYETLERİ İHBAR EDİP, KAÇTI
Olayın ardından ‘155 Polis İmdat’ telefon hattını arayan Ervin A., evde cinayet işlediğini söyleyip adresi verdikten sonra telefonu kapattı. Verilen adrese yönlendirilen ekipler, oda içerisinde Türkan A. ve Ayfer Memişoğlu'nun cesetlerini buldu. İki kadının cesetleri, nöbetci savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kayıplara karışan cinayet zanlısı Ervin A.'nın yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!