İki filmiyle Penelope

Güncelleme Tarihi:

İki filmiyle Penelope
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2002 09:24

Son dönemde yıldızı yükselen İspanyol oyuncu Penelope Cruz bu hafta gösterime giren dört filmden ikisinde başrolü üstleniyor.

Haberin Devamı

Cruz'un, Nicolas Cage ile birlikte kamera karşısına geçtiği Corelli'nin Mandolini, Louis de Bernieres'nin, ülkemizde de uzun süre çok satanlar listesinde kalan Yüzbaşı Corelli'nin Mandolini adlı kitabının uyarlaması. Cage ve Cruz'un yanısıra Yunan sinemasının unutulmaz yıldızı İrene Papas'ın da rol aldığı filmin yönetmenliğini sinemaseverlenin Aşık Shakespeare'den tanıdığı John Madden üstleniyor.

Şu sıralar Diğerleri adlı filmi gösterimde olan Alejandro Amenabar'ın yönettiği Abre Los Ojos'un Hollywood versiyonu olan Vanilla Sky'ın başrollerinden birini de Penelope Cruz üstleniyor. Güzel yıldızın rol arkadaşları Tom Cruise, Cameron Diaz ve Kurt Russell . Filmin yönetmenliğini Cameron Crowe üstleniyor.

Korku sinemasının eli yüzü düzgün örneklerinden biri olan 13 Hayalet'in (13 Ghosts) yönetmeni Steve Beck. 1960'da William Castle'ın çektiği aynı adlı filmin yeniden çevrimi olan 13 Hayalet'in oyuncu kadrosunda Tony Shalhoub, Embeth Davidtz ve F Murray Abraham  yeralıyor.

Haberin Devamı

 Dan Rosen'ın Sınıfta İhanet'i ise (Dead Man' Curve) mezuniyetlerini garanti altına almak için ders çalışmak dışında yollar deneyen üniversiteli gençerin öyküsünü anlatıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!