İki ceset bir bebek

Güncelleme Tarihi:

İki ceset bir bebek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2006 00:00

Ümraniye’de Zeki Güneş ile Handan Diller bir otomobilde başlarından kurşunlanıp öldürüldü. Kadının arka koltukta oturan 3 yaşındaki bebeği sağ kurtuldu.

Ümraniye Ataşehir’de Yenişehir Soyak Evleri’ne giden Şenol Güneş Bulvarı’ndan geçen sürücüler, dün saat 18.00 sıralarında park halindeki otomobilde kanlar içinde bir erkekle bir kadını görerek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri 34 NR 203 plakalı eski model Skoda otomobilin sürücü mahallinde oturan 40 yaşındaki Zeki Güneş ile yanında oturan 30-35 yaşlarındaki Handan Diller’i kanlar içinde buldu. Güneş’in öldüğünü belirleyen polis nabzı atan Diller için ambulans çağırdı. Ancak Diller kısa bir süre sonra hayatını kaybetti.

Bebek polis korumasında

Polis otomobilin arka koltuğunda oturan ve Handan Diller’in olduğu sanılan 3 yaşındaki erkek bebeği sapasağlam buldu. Saldırıda yara almayan bebek henüz konuşamadığı için adı öğrenilemedi. Polis akrabalarını bulana kadar bebeği korumaya aldı. Aralarındaki bağ henüz belirlenemeyen Güneş ile Diller’in otomobilin yan camlarından giren kurşunlarla başlarından vurularak öldüklerini belirledi.

4 boş kovan bulundu

Yapılan incelemede otomobilin ön tarafında 1, sağ tarafında 3 olmak üzere 4 boş kovan bulundu. Polis çifte cinayetin kim ya da kimler tarafından niçin işlendiğinin henüz belirlenemediğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!