İki büyük ikramiyede aynı bayiden

Güncelleme Tarihi:

İki büyük ikramiyede aynı bayiden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2009 12:46

SAYISAL Loto'nun 685'inci hafta çekişinde 6 bilen 2 kişiden biri Edirne'den çıktı. Bu kuponun da 1 Ekim günü çekilen Süper Loto'nun 11 milyonluk ikramiyesini oynatan bayiden oynanması dikkat çekti.

‘Şanslı bayi’ olarak bilinen Aydın Kilsedar'ın işlettiği büfeye Edirneliler akın etti ve yeni yıl için satışa çıkartılan Milli Piyango bileti aldı.
Edirne kent merkezindeki Saraçlar Caddesi üzerindeki Aydın Kilsedar'ın işlettiği 26 numaralı Sayısal Loto Bayii, bir kişinin daha zengin olma hayalini gerçekleştirdi. Süper Loto'nun 1 Ekim günü çekilen ve 6 hafta devreden Süper Loto'nun 102'nci hafta çekilişinde 11 milyon 274 bin 375 lira 5 kuruşluk ikramiye, bayiden makineye oynatılan 3 liralık kupona çıkmıştı. Geçen hafta devreden Sayısal Loto’nun geçen Cumartasi gecesi yapılan 685'inci hafta çekilişini ise İstanbul ve Edirne'den 2 talihli kazandı. 9-12-23-29-39-47 sayılarını oynayan 2 kişi, kişi başı 1 milyon 437 bin 969 lira 55 kuruş para almaya hak kazandı.

Edirne'nin talihlisi ise Süper Loto’nun rekor ikramiyesini kazandıran aynı bayiden, çekiliş günü makineden 4 lira karşılığında 8 kolon oynandı. Bu sabah işyerini açmaya geldiğinde karşısında gazetecileri gören ve ikramiyenin kendi bayisinden oynandığını öğrenen Aydın Kilsedar ise çok sevinerek, “Ben artık uğurlu bir bayiyim. Süper Loto’nun büyük ikramiyesini de ben oynattım. İnşallah parayı iyi değerlendirir” dedi.

Vatandaşlar ise merakla büfenin önünde toplandı ve talihlinin kim olduğunu öğrenmeye çalıştı. Ayrıca uğurlu kabul edilen bayii önünde yılbaşında çekilecek olan Milli Piyango biletini almak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Merakla beklenen talihli ise henüz ortaya çıkmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!