İKDAY'dan öğrencilere meslek eğitimleri

Güncelleme Tarihi:

İKDAYdan öğrencilere meslek eğitimleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2008 15:53

İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği (İKDAY), düzenlediği eğitim çerçevesinde Kocaeli Üniversitesi İnsan Kaynakları Bölümü öğrencilerini hem Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarının İnsan Kaynakları Müdürleriyle tanıştırdı, hem de yeni yasal sorumluluklar konusunda eğitim almalarını sağladı.

İşçi Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Alpaslan Yılmaz, katılımcılara iş yerlerinde meydana gelen kaza örneklerini barkovizyon gösterisi ile sundu.
Haberin Devamı

Alparslan Yılmaz, her türlü alınan önleme karşı oluşabilecek iş kazalarında işveren ve işçilerin haklarının neler olduğunu anlatarak en son çıkan yasal düzenlemeler çerçevesinde gençleri bilgilendirdi.

İkday'ın bölgesel boyutta meslektaşlarının bilgilerini paylaşmak, bilgi ufkunu genişletmek, çağdaş bilimsel ve kültürel birikimin egemen olmasını sağlamak amacıyla böyle organizasyonlar yaptıklarını söyleyen başkan Burhan Saltan,"Pırıl pırıl eğitimli gençlerimizi iş dünyasına kazandırmak, işin profesyonelleriyle tanıştırmak bizim için en önemli görevlerden biridir" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!