İhtirasın Bedeli

Güncelleme Tarihi:

İhtirasın Bedeli
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2004 13:31

Diyelim ki orta yaşlı bir adamsınız.. Yazdığınız yazılardan kazandığınız belli bir ününüz var. Eşiniz ve üvey oğlunuzla birlikte görünüşte hiç de fena olmayan bir hayat yaşıyorsunuz. Günün birinde güzel bir genç kadınla tanışıp onunla birlikte oluyorsunuz. Ve ertesi gün o genç kadının, üvey oğılunuzun evleneceği kişi olduğunu öğreniyorsunuz.. Nasıl bir travma yaşayabileceğiniz hakkında bir fikriniz var mı? Yönetmen Roberto Ando, İhtirasın Bedeli (Sotto Falso Nome) adlı filminde böyle bir öykü anlatıyor.

Haberin Devamı


FÄ°LMÄ°N KONUSU

"Bir Kış Yolculuğu" adlı eseri çok satan Serge Novak takma adlı yazar Daniel Boltanski, karısı Nicoletta ve Capri'de evlenecek olan üvey oğlu Fabrizio  ile beraber yaşamaktadır.

Daniel, menajeri David Grinsberg sayesinde Geneva gölü yakınındaki lüks evinde sakin bir yaşam sürmektedir.

Daniel, Capri'ye giden bir teknede genç ve güzle Mila  ile tanışır ve geceyi adada onunla geçirir. Ertesi gün, üvey oğlunun düğününde gelinin Mila olduğunu görür.

Mila, Daniel için bir saplantı haline gelmeye baÅŸlarken, esrarengiz biri Daniel'e ÅŸantaj yapmaktadır. Daniel artık "çifte" yaÅŸamının ve cinsel saplantısının yaÅŸamı üzerinde yarattığı olumsuz etkilerle baÅŸa çıkmak zorunda kalmıştır. Daniel Boltanski'nin, küçük bir kaçamakla baÅŸlayan ve tutkuya dönüşmesine engel olamadığı yasak iliÅŸkisi yüzünden bir çok bedel ödemesi gerekecektir.Â

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°
Yönetmen: Roberto Ando
Senaryo: Roberto Ando , Salvatore Marcarelli
Oynayanlar: Daniel Auteuil, Anna Mouglalis, Greta Scacchi, Giorgio Lupano,Michael Lonsdale

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!