İhsan Varol'dan ilk açıklama

Güncelleme Tarihi:

İhsan Varoldan ilk açıklama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2013 03:19

Gezi sürecinde ve son olarak yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından seçtikleri soru ve cevaplarıyla dikkat çeken Kelime Oyunu adlı yarışma programı önceki gün yayından kaldırılmıştı. Cem Yılmaz , Şahan Gökbakar gibi birçok ünlü isim bu karara sert tepki gösterirken programın sunucusu İhsan Varol" Bana da bir açıklama yapmadılar" dedi.

Haberin Devamı

Bana bilgi vermediler

hurriyet.com.tr'ye konuşan İhsan Varol " Bana verilen bilgi de etrafta yazanlar gibidir. Birkaç programla birlikte Kelime Oyunu da yayından kalktı. Başka bir açıklama yapmadılar. Yarışmadaki 'Halk ağzında rüşvet alan kişi" sorusu yayından kaldırılmayı tetiklemiş midir, bilemiyorum. Ben de sormadım. Sonuç olarak kanalın kararı, belki de umdukları kadar reyting alamadık. Cem Yılmaz'ın yarıştığı yılbaşı programıyla ilgili bir şey söylemediler. Yayınlacaklardır herhalde... O kadar da değildir.." dedi.

Cem Yılmaz : Yakıştıramadım

Cem Yılmaz, Twitter'da yaptığı açıklamada " TV'deki en temiz, düzgün program Kelime Oyunu yayından kaldırılmış... Ayıp.. gönüllü konuk olmuştum ..en sevdiğimiz programdı. Yakıştıramadım" diyerek tepkisini gösterdi.

Haberin Devamı

Recep İvedik 4'te Kelime Oyunu yarışmasına yer veren Şahan Gökbakar da twitter adresine şunları yazdı:

"Ali İhsan Varol ile Ri4 'te yaptığımız çekimden kısa bir bölüm paylaşacağım. Programın yayından kalkmasına tepkim ve yeni yıl hediyesi olsun.."

Programda Ali İhsan Varol, Gezi olaylarındaki olayları ele alan sorular sormuştu. Varol 17 Aralık'taki programında da 'Halk ağzında rüşvet alan kişi" sorusunu sormuş, soruya 'yiyici' yanıtı verilmişti.

İŞTE KELİME OYUNU’NDA SORULAN O SORU

Yarışmak istiyoruz

Cem Yılmaz, birgün evinde programı izlediği sırada İhsan Varol’u arayarak, “ Abimle programa katılmak istiyorum. İkimiz dışında diğer yarışmacılar ünlü olmasa da olur” demişti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen çekimlerde abisi Can Yılmaz ile karşı karşıya gelen ünlü komedyen “23 yıldır görmediğim abimle ilk defa karşılaştım” diye espri yapmıştı. Cem Yılmaz'ın birinciliği kimseye kaptırmadığı yarışma yılbaşı akşamı yayınlanacak.

İhsan Varoldan ilk açıklama

KELİME OYUNU'NDA GEZİ PARKI'NA GÖNDERME / HÜRRİYET TV

DAHA ÖNCE DE TÜRKİYE BU KIZI KONUŞMUŞTU / HÜRRİYET TV

KELİME OYUNU'NDA 'KIZLI ERKEKLİ' SORU / HÜRRİYET TV


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!