İhanet süreci AKP’nin kucağında patladı

Güncelleme Tarihi:

İhanet süreci AKP’nin kucağında patladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2013 01:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul WOW Otel’de dün toplanan Merkez Yönetim Kurulu sonrası düzenlediği basın toplantısında hükümet ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı sert biçimde eleştirdi. Bahçeli, Erdoğan’ı Suriye politikaları yüzünden “Haçlı İşbirlikçisi” olmakla “Demokratikleşme Süreci” nedeniyle de “Hainlikle” suçladı.

Haberin Devamı

Devlet Bahçeli, AKP hükümetinin tüm sermayesini tükettiğini, tüm beklentileri boşa çıkardığını, bağlanan tüm umutları heba ettiğini belirterek şunları söyledi:
“Askeri imkân ve vasıtaları azaltmış, teröristlere geniş hareket kabiliyeti bahşedilmiştir. Bunlardan dolayıdır ki vatanımız tehdit altındadır. Bayrağımız tehlike içindedir. Milli birliğimiz saldırı karşısındadır. Başbakan ve hükümeti ise teröristlerin gönlünü almakla meşguldür. Daha da mühimi Türkiye’nin göstere göstere, paldır küldür bölünmesine, parçalanmasına meydan verecek ilişki, irtibat, anlaşma, mutabakat ve eylem ortaklığı hükümetin pısırıklığından istifade ederek alenileşmiştir. 1 Eylül’e kadar verilen mühletler dolmuş, 15 Ekim tarihli felaket senaryolarına sayılı günler kalmıştır. PKK, talepleri karşılanmazsa kan dökeceğini, sınır ötesine çekildiği söylenen militanlarının geri döneceğini ahlaksızca açıklamaktadır. Esasen kör topal halde ilerleyen ihanet süreci, PKK’nın tek taraflı feshiyle AKP’nin kucağında patlamıştır. Bu arada Başbakan Erdoğan Ortadoğu’nun füze yağmuruna alınmasını beklemektedir. Sırf Esad’ı devirmek ve sırf taaddütlerinin karşılanması adına Müslüman coğrafyasına Batılı güçler tarafından ölüm saçılmasını istemektedir. 917 yıl sonra Müslüman coğrafyasından Haçlı işbirlikçisi bir yöneticinin çıkması utanç vericidir. Suriye’ye düşecek her bombanın Türkiye’ye yansıması sanılanın aksine fazla olacaktır.

BARZANİ MODELİ (Kuzey Suriye’deki PYD örgütünün Ankara’da büro açması) Barzani de öncelikle 3-4 defa geldi. Kırmızı pasaport aldı. Arkasından bürolar açıldı. Sonra sonuç Kuzey Irak’ta Güney Kürdistan kuruluşunun ayağı teşekkül etti. Şimdi Batı Kürdistan, arkasından Kuzey Kürdistan daha sonra da İran’daki Kürdistan ayağıyla 4 ayaklı, bir canavar yaratılmak isteniyor. Buna alet ediyorlar. O bakımdan bu yabancı değildir, Barzani modelini şimdi PYD’nin eşbaşkanına uyguluyorlar. Burdan Türkiye zarar görecektir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!