'İhanet etmem'

Güncelleme Tarihi:

İhanet etmem
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 22:29

Şırnak Beytüşşebap’ta 11 Nisan’da teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan Jirki aşiretinin temsilcisi Tahir Adıyaman (65), Şırnak Asker Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Ayvalık köyündeki evine döndü.

Haberin Devamı

İlçeye giderken PKK’lı teröristlerin yolu kestiğini fark ettiğini, teröristlerin durdurdukları otobüsteki bazı kızları dağa götürmeye çalıştığını anlatan Adıyaman, şunları söyledi: "Yaklaşık 10 dakika çatışma sürdü. Teröristler sivilleri kendilerine kalkan yapıp oradan gaspettikleri bir otomobille uzaklaştı. Eğer siviller olmasaydı hepsinin kellesini alacaktık. PKK ile mücadelede 100’e yakın şehit verdik.

PKK'nın ne dini var, ne imanı, bizi öldüreceklerdi. Çözüm sürecinde halk biraz gevşedi ancak herkes terörün yüzünü bir kez daha gördü. PKK halkın elinde ne varsa alıyor. Aşiret olarak biz devletimizin yanındayız, devletimize inanıyoruz. Oğlum gitsin, kellem gitsin hiçbir zaman geri adım atmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti'ne söz verdim, hiçbir zaman hainlik yapmam. Barış, PKK bitmeden gelmez. PKK, Türkiye Cumhuriyeti topraklarını terk etmeden bu memlekette huzur yok."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!