İhale kovboyları

Güncelleme Tarihi:

İhale kovboyları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

Fatsa Devlet Hastanesi'nin yemek ihalesinde kavga çıktı. Hastane koridorunda silahlar çekildi, çatışmada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

ORDU'nun Fatsa İlçesi Devlet Hastanesi'nin yemek ihalesinde kan döküldü. Hastanenin alt katında dün saat 08.30'da açılan yemek ihalesine katılan Zeki Yakışır (35) ile Ahmet Gürol (25), Şükrü (35) ile Yaşar Varan (34) kardeşlerden çekilmelerini istedi. İhaleyi almak istediklerini söyleyen Varan kardeşler ile karşı grup arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine, koridorda kavga başladı.

Büyük panik yaşandı

Bu sırada Şükrü Varan ile Zeki Yakışır tabancalarını çekti ve peş peşe sıkılan kurşunlar sonucunda her ikisi de öldü. Yaşar Varan ile Ahmet Gürol ise, çatışmadan yaralı olarak kurtuldu ve aynı hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu açıklandı. Silah sesleri yüzünden hastanede büyük panik yaşandı.

Polise uyarıda bulunmuşlar

Kan gölüne dönen koridorda yapılan araştırmalarda 9 milimetre çapında 2 ruhsatsız tabanca ile 16 boş kovan bulundu. Varan kardeşlerin polise dilekçe vererek ihale öncesinde hastanede önlem alınmasını, aksi takdirde kan dökülebileceği uyarısında bulunduğu öne sürüldü. Ancak, buna rağmen ihalede polis görevlendirilmediği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!