İğrenç olay! Köpeğe tecavüz ederken yakalandılar

Güncelleme Tarihi:

İğrenç olay Köpeğe tecavüz ederken yakalandılar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2019 10:29

KÜTAHYA’da sahipli köpeği bağlı olduğu yerden alıp ormanlık alana götürerek tecavüz ettikleri öne sürülen 2 şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

100. Yıl Mahallesi’nde oturan Ş.K., köpeğini evinin karşısındaki ağaca bağladı. Ancak kısa süre sonra köpeğinin olmadığını fark etti. Çevredekilerden köpeğinin iki kişi tarafından alınarak, ormanlık alana götürüldüğünü öğrendi. Ş.K. hemen ormanlık alana gitti.

İKİ KİŞİYİ YAKALADI, POLİSİ ARADI

Ancak 2 kişinin burada köpeğini, ağaca bağlayıp tecavüz ettiğini gördü. Duruma müdahale eden Ş.K. ile yardımına gelenler, İ.D.(47) ve İ.Y.'yi (55) etkisiz hale getirip, polisi aradı. Polis ekiplerince gözaltına alınan ikili, Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Köpek ise veteriner tarafından muayene edildi. 

2 ŞÜPHELİ ADLİ KONTROLLE SERBEST

İ.D. ve İ.Y., ‘müstehcenlik ve hayvanları koruma kanununa muhalefet’ suçlamasıyla sevk edildikleri adliyede nöbetçi mahkemece adli kontrol şartı getirilerek, serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

İki şüpheli, polisteki sorgularında tecavüz iddialarını kabul etmedi. Alkol almak için ormanlık alana gittiklerini savunan şüpheliler, “Alkol almak gittik, ormanlık alanda köpek bağlıydı. Biraz ileri oturduk, elinde bıçakla biri gelerek ‘köpeği neden çalıyorsunuz’ dedi. Biz de 'çalmıyoruz alkol alıyoruz' dedik. Üstümüze geldi. Biz köpek filan çalmaya çalışmadık" dedi.

Tecavüz edildiği öne sürülen köpek ile 2 şüpheliden alınan örnekler ise incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!