İETT otobüsü kaza yaptı: 12 yaralı

Güncelleme Tarihi:

İETT otobüsü kaza yaptı: 12 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2012 12:17

Beyoğlu Sütlüce'de Binevler-Eminönü seferini yapan İETT otobüsü, bir gıda sektörünün taşımacılığını yapan kamyonete çarptı. Arkadan gelen Seyrantepe-Topkapı seferini yapan yolcu minibüsü de İETT'ye arkadan sert bir şekilde çarptı. Kazada 12 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kazada minibüs şoförü Hüseyin Demir, şoför mahallinde sıkışırken minibüs ve otobüste bulunan 12 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Minibüs şoförü Hüseyin Demir, itfaiyenin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılırken diğer yaralılar da olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Kazada bazı yolcular şok içinde yerde otururken bazılarının ise ambulans beklerken ağladıkları görüldü. Kamyonet şoförü, Osman Özdemir ile İETT şoförü Hüseyin Soylu ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

 

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

 

Haberin Devamı

Kazada minibüste bulunduğunu söyleyen Zübeyir Akay isimli yolcu, kamyonetin durakta bekleyen aracı sollamaya çalışırken sol şeritte bulunan otobüsün önüne kaçtığını bu sebeple otobüsün kamyonete, minibüsün de otobüse çarptığını söyledi.

 

Sollama yaptığı ileri sürülen kamyonette bulunan bir kişi ise olayın şokuyla, “Osman abi beni aldı, buraya doğru yöneldik. Biz en ön taraftaydık. Önce otobüs vurdu. Sonra minibüs vurdu. Sonrasını daha bilmiyorum" diye konuştu.

 

Olayın ardından Sütlüce-Kasımpaşa istikameti tek şeride düşürülünce trafik yoğunluğu meydana geldi. Kaza yapan araçlar olay yerine çağrılan çekicilerle kaldırılırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

KAZADAN FOTOĞRAFLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!