Ä°dolü Marilyn'di

Güncelleme Tarihi:

İdolü Marilyndi
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 09, 2007 00:00

Anna Nicole Smith, hayatı boyunca Marilyn Monroe gibi olmak istedi. Belki mesleki kariyer açısından hiç bir zaman onun düzeyine erişemedi ama Marilyn gibi esrarengiz bir şekilde öldü.

Haberin Devamı

Anna Nicole Smith fotoğrafları için tıklayın

Miami’nin kuzeyindeki Seminole Hard Rock Hotel’de bir odada düşen ve bilincini kaybetmiş halde bulunan Smith’e ilkyardım ekipleri müdahale etti. Kalp masajına rağmen hayata döndürülemeyen 39 yaşındaki Smith, ambulansla hastaneye kaldırılırken can verdi.

Görgü tanıkları, Smith’in korumasının da ilkyardım çabaları sırasında sendelediğini savunarak Teksaslı güzel yıldızın ölüm nedeninin uyuşturucu olabileceğini belirttiler. Düşerken kafasına darbe almış olabileceği belirtilen ve hamile olduğu da iddia edilen Smith’in ölüm nedeni, otopsi sonrasında belli olacak. Smith, geçen yıl eylül ayında ikinci çocuğunu dünyaya getirdikten üç gün sonra 20 yaşındaki oğlunu kaybetmişti. Bahamalar’da, tıpkı annesi gibi bir otel odasında ölü bulunan Daniel’in ölüm nedeninin uyuşturucu olduğu anlaşılmıştı. 89 yaşındaki petrol milyarderi Jay Howard Marshall ile yaptığı evlilikle gündeme gelen Smith’in, kocasının ölümünün ardından açtığı milyonlarca dolarlık miras davası sürüyordu.

Haberin Devamı

Ä°KÄ°SÄ°NÄ°N DE ORTAK NOKTASI HUGH HEFNER

Tıpkı Monroe gibi Hugh Hefner tarafından keşfedilip Playboy dergisine kapak olunca ünlenen Smith, kendisini yakından tanıyanların anlattıklarına göre sürekli olarak Marilyn'inkine benzer bir hayat yaşamak istiyordu.

İdolü Marilyndi
Smith, 2004'te PETA'nın Erkekler Kürksüz Kadın Sever kampanyası için Marilyn Monroe'nun Erkekler Sarışın Sever filmindeki gibi giyinip poz vermiÅŸti.Â

Smith'in eski menajeri Joey Battig, yıldızın Marilyn Monroe'den çok etkilendiğini, onu kendine idol olarak seçtiğini söyledi. Menajerine göre Smith'in Monroe ile özdeşleşme isteği onun gibi şampanya ile birlikte çeşitli haplar içecek kadar ileri düzeydedi.

Seksi yıldızın evinin her köşesinin Monroe'nun fotoÄŸraflarıyla süslü olduÄŸunu söyleyen eski menajer Battig "Anna, her zaman Marilyn'inkine benzer bir hayat yaÅŸamak istemiÅŸti. Sırf Marilyn bir zamanlar öyle yaptığı için Anna da ÅŸampanya ile birlikte hap içerdi" diye konuÅŸtu.Â

Haberin Devamı

Aslında Monroe'nun da Smith'in de hayatlarının en önemli virajlarında Playboy'un efsanevi yayıncısı Hugh Hefner var. Monroe'yu keşfedip 1953 yılında yayınlanan ilk Playboy dergisinin kapak güzeli yapan Hefner, 1992'de de Smith'i Playboy'a kapak güzeli yapmış ve "yeni Marilyn Monroe" olarak tanıtmıştı.

Anna Nicole Smith, filmlere konu olacak inişli-çıkışlı yaşamının son anlarını Hollywood'daki Seminole Hard Rock Hotel'da geçirdi, öldüğünde sadece 39 yaşındaydı. Marilyn Monroe ise henüz 36 yaşındayken Hollywood yakınlarındaki Brentwood'ta yaşama veda etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!