İDO ve BUDO seferlerinde iptal kararı! İşte iptal edilen seferler

Güncelleme Tarihi:

İDO ve BUDO seferlerinde iptal kararı İşte iptal edilen seferler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 10:18

İstanbul’da hava sıcaklıkları düştü. Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) hava şartları sebebiyle bazı seferlerini iptal etti. Vatandaşlar, hangi seferlerin iptal edildiğini araştırmaya başladı. Hem İDO hem de BUDO 30 Kasım tarihli iptal edilen seferlerinin listesini resmi internet sitesi aracılığıyla duyurdu. Peki, iptal edilen deniz seferleri hangileri?

Haberin Devamı

İstanbul'da iki gündür devam eden yağmur gece etkisini arttırınca Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) bazı seferlerinde iptal kararı aldı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı dış hat deniz otobüsü seferlerini iptal etti. İDO veya BUDA seferlerine çıkacak olan vatandaşlar, hangi seferlerin iptal edildiğini araştırmaya koyuldu. İptal edilen seferler ise resmi internet siteleri üzerinden duyuruldu. İşte, Budo ve İdo’nun iptal edilen 30 Kasım seferleri!

BUDO İPTAL EDİLEN SEFERLER

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
BUDO iptal seferlerine dair yayımlanan duyuruya göre; 08.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 08.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Büyükçekmece), 09.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 09.30 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 10.30 İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya), 10.45 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 11.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ile 12.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferlerinin gerçekleştirlemeyeceği duyuruldu. Hava muhalefeti sebebiyle saat 07.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferi de yapılamadı.

Haberin Devamı

İDO İPTAL EDİLEN SEFERLER

İDO'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün bazı dış hat seferleri gerçekleştirilemeyecek. Hava şartları nedeniyle dış hatlarda 06.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş deniz otobüsü, 07.00 Yenikapı-Bandırma hızlı feribot, 07.30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü ve 07.45 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri yapılamadı.

Saat 08.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş deniz otobüsü, 08.30 Armutlu-Armutlu TK-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü, 09.30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü ve 18.45 Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferleri de iptal edildi.

İDO'nun 07.00 Yenikapı-Bandırma seferi dışındaki tüm Bandırma-Yalova-Bursadış hat feribot seferleri ile tüm iç hat deniz otobüsü ve Harem-Sirkeci ile Eskihisar-Topçular araba vapuru seferleri ise devam ediyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!