İçki masasında infaz

Güncelleme Tarihi:

İçki masasında infaz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 1999 00:00

Haberin Devamı

Makyaj uzmanı genç kadın ve erkek kardeşi, Şişli'deki evlerinde kurdukları içki masasında başlarından kurşunlanarak öldürüldü.

Fim setlerinde makyaj uzmanı olarak çalışan 32 yaşındaki Serap Çakaloğlu ve bir süredir yanında kalan 27 yaşındaki erkek kardeşi Gürkan Çakaloğlu, dün, Şişli'deki evlerinde kurdukları içki masasında başlarından vurulmuş olarak bulundu.

Arkadaşı buldu

Çakaloğlu'nun bir arkadaşının polise başvurmasıyla ortaya çıkan korkunç olayın bayramın birinci günü meydana geldiği anlaşıldı. Bir çocuk annesi Serap Çakaloğlu'nun alnından, kardeşi Gürkan Çakaloğlu'nun da şakağından vurulduğu belirlendi. Olay yerinde 2 adet boş kovan ve cesetlerin arasında bir adet 7.65 mm çapında bir tabanca bulan polis iki kardeşin barut izini belirlemek amacıyla el svaplarını da aldı.

Eski eşten tehdit

Serap Çakaloğlu'nun, eski eşi tarafından sık sık tehdit edildiği belirlendi. Eski eşine ‘‘Seni başkasına yar etmeyeceğim’’ diye bağırdığı öğrenilen eski kocayı polis aramaya başladı. Genç kadının karakola başvurarak eski eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini söyleyerek şikayet dilekçesi verdiği de belirlendi. Ancak dedektifler, çifte cinayetin kim tarafından işlendiğinin kesinlik kazanmadığı, cinnet geçiren Gürkan'ın ablasını öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceğini de açıkladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!