23 Haziran İBB seçimlerinde Esenler’de kim kazandı? İstanbul seçimlerinde Esenler sonuçları

Güncelleme Tarihi:

23 Haziran İBB seçimlerinde Esenler’de kim kazandı İstanbul seçimlerinde Esenler sonuçları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2019 21:08

İstanbul'daki 10 milyon 560 bin 963 seçmen, yeniden sandık başına giderek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için oylarını kullandı. Esenler’de ikamet eden vatandaşlar da ilçelerinde hangi partinin adayının önde olduğunu merak ediyor. Peki, şu ana kadarki sonuçlara göre, Esenler’de kim kazandı?

Haberin Devamı

Yenilenen İBB seçimlerinde Esenler ilçesi seçim sonuçları, ilçede yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere pek çok kişi tarafından merakla araştırılıyor. YSK’nın açıkladığı resmi verilere göre 23 Haziran seçiminde Esenler ilçesinde kimin önde olduğunu merak eden vatandaşlar, araştırmalarını sürdürüyor. İşte, şu ana kadar açıklanan verilere göre Esenler seçim sonuçları ve partilerin aldığı oy oranları...

İstanbul seçmeni 5 yıl boyunca görev yapacak başkanını seçmek için 23 Haziran'da sandığa gitti. Sonucu en çok merak edilen yerlerden biri de Esenler oldu. 22:26 kadar yayınlanan verilere göre Esenler’de Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım yüzde 61,08  Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu 37,97 oy aldı.

ANLIK TAKİP İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!