Hüseyin Çelik'in yeğeni kaza yaptı: 1 ölü

Güncelleme Tarihi:

Hüseyin Çelikin yeğeni kaza yaptı: 1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2010 16:20

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in yeğeni 34 yaşındaki İbrahim Karataş, Afyonkarahisar yakınlarında otomobiliyle bir kamyonete çarptı. Karataş'ın yaralandığı kazada kamyonetin sürücüsü 51 yaşındaki Adem Karabacak ise öldü. Kazanın ardından Hüseyin Çelik de Afyonkarahisar'a gelerek hastanedeki yeğenini ziyaret etti.

Haberin Devamı

Gaziantep'ten yola çıkan İbrahim Karataş yönetimindeki 27 ED 248 plakalı otomobil, Afyonkarahisar yakınlarında karşı yönden gelen Adem Karabacak yönetimindeki 03 KH 920 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü Karabacak hayatını kaybederken, Karataş ile aynı otomobilde bulunan Fatma Özvatan ile Sena Özvatan ise yaralandı. Fatma Özvatan ile Sena Özvatan, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülürken, İbrahim Karataş ise Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kazada kolu kırılan İbrahim Karataş'ı, dayısı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, bugün öğle saatlerinde Afyonkarahisar'a gelerek hastanede ziyaret etti. Kazayla ilgili bilgi alan Çelik'e kazanın nasıl olduğunu anlatan İbrahim Karataş, “Bir anda önümüze çıktı. Kurtaramadık” dedi.
Çelik ise “Kaza olmuş, bir vatandaşımız hayatını kaybetmiş. Büyük üzüntü duyuyoruz. Yakınını kaybedenlere Allah'tan sabır diliyoruz” dedi. Yaklaşık yarım saat hastanede kalan Çelik, daha sonra Afyonkarahisar'dan ayrıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!