Hürriyet'e üç çevre ödülü

Güncelleme Tarihi:

Hürriyete üç çevre ödülü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2015 10:58

TMMOB Çevre Mühendisler Odası, çevreye duyarlı haberleri nedeniyle Hürriyet'e üç ödül verdi. Hürriyet'ten Melis Alphan, Erdinç Çelikkan ve ERAY Görgülü, 29 Mayıs'ta düzenlenecek törenle alacak.

Haberin Devamı

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası, 2. Geleneksel Çevreye Duyarlı Basın Ödüllerini alan muhabir ve basın kuruluşlarını açıkladı.

İlki geçen yıl düzenlenen ödüller bu yıl, çevre haberlerine en çok yer veren muhabir ve medya kuruluşlarına verildi.
;

Hürriyete üç çevre ödülü

Eray Görgülü, Melis Alphan, Erdinç Çelikkan

ÖDÜL TÖRENİ 29 MAYIS'TA

29 Mayıs'ta düzenlenecek ödül töreninde, haber sayısıyla ipi göğüsleyen muhabirlerden Evin Demirtaş (Milliyet), Erdinç Çelikkan (Hürriyet), Aykut Yılmaz (Haber Türk), Emre Döker (Cumhuriyet), Doğu Eroğlu (Birgün), yazarlardan Pelin Cengiz (Taraf), Melis Alphan (Hürriyet), Serpil Yılmaz (Haber Türk) ve televizyon kanalı olarak da CNN Türk, Halk TV ve Ulusal Kanal ödül alacak.

ÇMO bu yıl ödül kapsamını genişleterek Teşvik ve Yerel Basın Ödülü’nü de kategorilerine dahil etti. Bu kapsamda Sinem Gülcan (Aydınlık), Yavuz Akengin (Zaman), Eray Görgülü (Hürriyet Ankara), Ömür Ünver (Milliyet Ankara), Ayfer Çalıkıran (Taraf) ödül almaya hak kazandı.

Geçtiğimiz yıl Sanatçı Suzan Aksoy ve Mehmet Ali Alabora’ye verilen Onur Ödülü bu yıl nükleer santralde sahte imza haberiyle Doğu Eroğlu’na verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!