Hürriyet’e tam destek

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet’e tam destek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2013 00:00

Sekizi Türk 10 kişiyi öldüren ırkçı terör çetesi NSU’yu yargılayacak olan Münih Eyalet Yüksek Mahkemesi, 17 Nisan için öngörülen duruşmada Türk basınına yer vermeyince bir çağrı yapmıştık. “Bizim için de yazın” demiştik. Bunun üzerine Almanya olmak üzere Avrupa’nın önde gelen gazetecileri, televizyoncuları, dergicileri ve radyocuları izleyecekleri duruşmayı Hürriyet’e yazmak için harekete geçti.

Haberin Devamı

İŞTE O LİSTE

Annette Ramelsberger (Süddeutsche Zeitung), Per Hinrichs (Die Welt), Frank Jansen (Tagesspiegel), Oliver Bendixen (Bayerischer Rundfunk), Rolf Clement (Deutschlandfunk), Wolfgang Schmidt (Die Tageszeitung), Angelika Henkel (Norddeutscher Rundfunk), Axel Hemmerling (Mitteldeutscher Rundfunk), Oliver Grothmann (Bild Gazetesi), Stefan Schölermann (Norddeutscher Rundfunk), Goran Schattauer (Focus), Lena Kampf (Stern), Özlem Topçu (Die Zeit), Philipp Vetter (Münchener Merkur), Felix Haelbich (Arabella Radyosu).

Dün Münih Eyalet Mahkemesi’nin yabancı basına da yer verilebilmesi için duruşma tarihini 6 Mayıs’a ertelemesinin ardından Hürriyet’in de şimdi onlarla birlikte davayı takip etme ihtimali doğdu.

Hürriyet’e tam destek

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!