Hülya’yı görünce hala heyecanlanıyorum’

Güncelleme Tarihi:

Hülya’yı görünce hala heyecanlanıyorum’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2008 00:00

İbrahim Tatlıses'ten Hülya Avşar hakkında ilginç açıklamalar.

Haberin Devamı

HÜLYA AVŞAR İBRAHİM TATLISES FOTOĞRAFLARI

Melek Zübeyde'ye kızdı
Şeker Bayramının 2. günü Kıbrıs Kaya Artemis'te sahne alan İbrahim Tatlıses sahne öncesi  tatilcilerle bayramlaştı. Eski bayramlarla şimdiki bayramlar arasında çok fark olduğunu belirten Tatlıses ''Büyükler çok ihmal ediliyor. Bu olağanüstü bir fark, eskiden önce mezarlıklar ziyaret edilirdi sonra büyüklerin eli öpülürdü ama şimdi kızıma soruyorum neredesin kızım Antalya'da İyi Bayramlar diyor bende ‘İyi bayramlar kızım’ diyorum. ‘Babaanneni aradın mı’ diye soruyorum o da ‘Arayacağım baba’ diyor arayacağım yok önce ziyaret edeceksin sonra da elini öpeceksin. Onları ziyaret etmeden tatile gidersen onları yıkarsın. Bunlar bizlerin örf ve adetleridir. Eğer bunları yapmıyorsan adetleri unutmuşsun demektir. “ diyerek bir süre önce evlendirdiği kızı Melek Zübeyde’yi eleştirdi.

Haberin Devamı

Sandalet ayakkabıyı giymek için sabaha kadar uyumadım

İbrahim Tatlıses ''Çocukluğumda hiç unutamadığım bir bayram anım var. Benim babam bana bayramda üstü lastikli cankurtaran dediğimiz üstü delik delik olan bir ayakkabı almıştı. O ayakkabıyı giyeceğimi düşünerek bayram sabahına kadar uyumadığımı bilirim. Niye uyumadığımı şimdi daha iyi anlıyorum yoklukta bir şeyi var görmek daha çok önemli. İşte o yüzden yatamıyorum. Çocukluğumda ben de her çocuk gibi komşuları dolaşarak para ve şeker toplardım. O aldığım parayla lunaparka giderdim.” diyerek bayram anısını da anlattı.

Hülya'yı her gördüğümde hala heyecanlanırım

İbrahim Tatlıses konser öncesinde verdiği basın toplantısında geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar ile karşılaştınız doğru mu sorusuna  ''Ben Hülya hanım ile her zaman karşılaşabilirim. Hülya 25 yıldır saygı duyduğum bir insan ayrıca kötü gün dostumdu o benim arkadaşımdır. Hülya'yı nerede görsem heyecanlanırım. Hülya hanımın şu anda birlikte olduğu biri var. Bunu yanlış anlatırlarsa ayıp ederler” diye cevap verdi.

Ben tenis bilmem vurmasını bilirim

Basın toplantısı sırasında Hülya Avşar ile tenis oynamayı düşünüyor musunuz sorusunu da ''Hülya Avşar'a tenis oynamasını Ayşen filmini çektiğimiz dönem tenis oynama sahnesinde tenis raketi tutmasını ben öğrettim. Tenis raketini baltayı ağaca vurur gibi tutuyordu. Raket tutmanın estetikliğini ben öğrettim. Sonra aradan 15 yıl geçti Hülya teniste millete meydan okumaya başladı. Bu da azmin zaferidir. Ben tenis oynamasını bilmem vurmasını bilirim'' dıye yanıtladı.

Haberin Devamı

Dizi film ile geri dönüyorum

“Bir iki genç arkadaşa dizi senaryosu yazdırıyorum. Kanallar kabul ederse önümüzdeki günlerde hem İbo Show hem de diziyi bir arada sürdüreceğim. Sevdiklerimin karşına geçeceğim. Gerçi reytinglerle de artık oynanıyor. Büyük bir rant var. Reytingler düşük diye birçok dizi ve programlar yayından kalkıyor ama yine de dizi çekeceğim” diyen Tatlıses dizi çekme hazırlığında olduğunu da söyledi.

Fil'e hazırlanmış lokmayı karıncalar çekemez

Tatlıses bu güne kadar yazdığı şarkı sözlerini, ona ait söylediği ilginç sözleri ve köşe yazılarının yer alacağı bir kitap çıkarmayı düşündüğünü söyledi. Ardından da ''Fil'e hazırlanmış lokmayı karıncalar çekemez. Bende kendimi bir fil gibi görüyorum. Hayvan olan karıncalarla uğraşmam, onlara kıyamam. Bazı insanlar var ki benim için karınca bile değil. Hiç onlarla uğraşamam'' dedi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!