Hukuk taban puanları 2022: Hukuk Fakültesi taban puanları ve başarı sıralaması açıklandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Hukuk taban puanları 2022: Hukuk Fakültesi taban puanları ve başarı sıralaması açıklandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2022 15:06

Hukuk taban puanları, bu bölümü tercih etmek isteyenler tarafından merak edilmeye başlandı. YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler üniversite tercihlerine çevrildi. ÖSYM Başkanı Halis Aygün YKS tercih kılavuzunun bu hafta açıklanacağını duyurdu. Peki, Hukuk Fakültesi taban puanları ve başarı sıralaması açıklandı mı?

Haberin Devamı

Hukuk Fakültesi üniversite taban puanları ve başarı sıralaması araştırılıyor. YKS tercihleri 27 Temmuz Çarşamba günü başlayacak. Her sene, ÖSYM tarafından üniversite taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklanıyor.

HUKUK FAKÜLTESİ TABAN PUANLARI AÇIKLANDI MI?

Hukuk Fakültesi taban puanları YKS tercih kılavuzunun yayımlanması ile netlik kazanacak. İşte geçtiğimiz yıl açıklanan puanlar:

ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TERCİH TARİHLERİ BELLİ OLDU

YKS tercih kılavuzu ile ilgili açıklama yapan ÖSYM Başkanı Halis Aygün, ‘2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu bu hafta içinde yayımlayacağız.  2022-YKS tercih işlemleri 27 Temmuz 2022 tarihinde başlayacaktır.  Adaylarımız tercihlerini 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında http://osym.gov.tr adresinden yapacaklardır.’ dedi.

BAKMADAN GEÇME!