Hoş geldin bilişim bayramımız CeBIT

Güncelleme Tarihi:

Hoş geldin bilişim bayramımız CeBIT
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2008 00:00

İstanbul'da her yıl genellikle Eylül başında düzenlenen CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl 7 Ekim’de kapılarını açtı.Ê12 Ekim 2008 tarihine kadar ziyarete açık olacak fuar dünyanın en büyük yedinci bilgi ve iletişim teknolojileri fuarı. Fuar bünyesinde Türkiye'nin en büyük bilgi, iletişim ve eğitim platformu olan Bilişim Zirvesi de 7-11 Ekim 2008 tarihleri arasında iş dünyasını bilişim çözümleri ile buluşturacak.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş, Türkiye bilişim STK'ları adına Faruk Eczacıbaşı ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv’in katılımıyla açılacak olan fuara altı günde 70 ülkeden ziyaretçi akını olması bekleniyor.

Kurumsal yönü her geçen yıl daha da ağırlık kazanan fuar, 900'den fazla katılımcısını 150 bin ziyaretçisiyle bir ticaret sinerjisi içerisinde buluşturacak. Yeni ürün ve uygulamaların yanı sıra özel iş birliği programları, forumlar, konferanslar ve şirket eşleştirme (matchmaking) fırsatlarıyla zenginlik kazanan CeBIT Bilişim Eurasia, 20 ülkeden katılımcı ağırlayacak. Fuarda 103 şirketin 384 yeni ürününü sergilemesi bekleniyor.

CeBIT Bilişim Eurasia ile aynı çatı altında düzenlenen Bilişim Zirvesi '08'de bu yıl ilk gün İş ve Teknoloji Liderleri Buluşması olarak gerçekleşecek. "İşini yeniden keşfet!" ana teması ile düzenlenecek Bilişim Zirvesi '08'de Telekom'da Gelecek Konferansı, Ülke Güvenliği, e-sağlık / Tele Sağlık, Bilişim İhracatı ve Genç Zirve başlıklarında 5 tematik konferans ile birlikte 29 iş çözümleri ve teknoloji oturumu gündemi belirleyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!