Hollywood'da ödül heyecanı bitmiyor

Güncelleme Tarihi:

Hollywoodda ödül heyecanı bitmiyor
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 11, 2002 09:36

Her yıl Oscar ödüllerinden iki hafta önce verilen, Hollywood Sahne Sanatçıları Birliği (SAG) ödülleri sahiplerini buldu. Los Angeles'ta yapılan ödül töreninde en iyi film ödülünü "Gosford Park" aldı. "Akıl Oyunları"ndaki yorumuyla Russel Crowe en iyi erkek oyuncu, Monster's Ball"daki yorumuyla Halle Barry'de en iyi kadınn oyuncu öodülüne değer görüldü.

Haberin Devamı

Her yıl Oscar ödüllerinden iki hafta önce verilen, Hollywood Sahne Sanatçıları Birliği (SAG) ödülleri sahiplerini buldu. Los Angeles'ta yapılan ödül töreninde en iyi film ödülünü "Gosford Park" aldı. "Akıl Oyunları"ndaki yorumuyla Russel Crowe en iyi erkek oyuncu, Monster's Ball"daki yorumuyla Halle Barry'de en iyi kadınn oyuncu
.
Sinema dalında en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne "Lord of The Rings: The Fellowship of The Ring" (Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği'' filmindeki başarısıyla Ian McKellen değer görülürken, en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülü Gosford Park'ta rol alan Helen Mirren'in oldu.

SAG ödüllerinin televizyon kategorisinde, televizyon filmi dalındaBen Kingsley en iyi aktör ödülünü, Judy Davis ise en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.Â

Haberin Devamı

En iyi televizyon komedi aktörü ödülü Sean Hayes'e, kadın oyuncu ödülü de Megan Mullally'e verildi.
 
Drama dalında en iyi aktör The West Wing'deki rolüyle Martin Sheen'e verilirken, yine aynı dizinin kadın oyuncusu Allison Janney eniyi kadın oyuncu ödülüne sahip oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!