Hollywood panikte

Güncelleme Tarihi:

Hollywood panikte
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2011 00:00

Hollywood dünyasını hacker paniği sardı. FBI, başta Scarlett Johansson olmak üzere 50 ünlü ismin çıplak fotoğraflarını internete sızdıranların peşinde.

Haberin Devamı

ÖZEL HAYATLARI İNTERNETE SIZDI- Foto-galeri

ÜNLÜ oyuncu Scarlett Johansson’ın çıplak fotoğraflarının internete düşmesinin ardından, bilgisayar korsanlarının birçok ünlünün “smartphone” özellikli cep telefonlarına sızdığı iddiası Hollywood’u karıştırdı. Johansson’ın şikayeti üzerine harekete geçen FBI, kapsamlı bir soruşturma başlattı. Hacker veya hacker gruplarının araştırıldığını açıklayan FBI, fotoğrafları çalınan ünlüler hakkında ise bilgi vermedi. Ancak Amerikalı dedikodu siteleri, FBI’ın elinde 50 kadar ünlünün isminin olduğunu ileri sürdü. Bir süre önce Miley Cyrus, Blake Lively, Jessica Alba ve Vanessa Hudgens’ın çıplak fotoğrafları da internet sitelerine sızdırılmıştı.

Avukatı tehdit etti

Scarlett Johansson’ın avukatı Marty Singer, ünlü oyuncunun çıplak fotoğraflarını yayınlayan internet sitelerinin yetkililerini tek tek arayıp, sert ifadelerle yüklü tazminat isteyeceği davalar açmakla tehdit etti. Bunun üzerine ünlü yıldızın fotoğrafları sadece ABD’de değil, neredeyse bütün internet sitelerinde birkaç saat içinde yok oldu. Hacker’ların elinde Justin Timberlake ve Mila Kunis’in özel fotoğraflarının da bulunduğu öne sürüldü. İddiaya göre Timberlake, söz konusu fotoğrafların birinde üstsüz, diğerinde kafasında pembe bir iç çamaşırıyla görülüyor. Mila Kunis’in çektiği sanılan bu fotoğrafların dışında, ünlü aktrisi küvette gösteren bir kare de var. Ayrıca ismi açıklanmayan bir erkeğe ait “müstehcen” bir fotoğraftan söz ediliyor.    
  

Haberin Devamı

http://twitter.com/hurriyetmagazin      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!