Hollywood 1999'a hazır

Güncelleme Tarihi:

Hollywood 1999a hazır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

Hollywood'da yapımcılar ve yönetmenler, 1999 yazında vizyona girecek filmler için kolları sıvadılar bile. İşte, kimi çekilmeye başlanan, kimi tasarım aşamasında, yeni sezonda seyredeceğimiz filmlerin listesi...

Star Wars Episode 1

(Yıldız Savaşları Bölüm 1)- Yönetmen: George Lucas. Daha filmin adı bile konmadı. Üç hikayeli filmde, Luke Skywalker'ın babası Anakin'in (Jake Lloyd) nasıl Darth Wader olduğu anlatılıyor. Jedi Knight'ı canlandıran Liam Neeson, ‘‘Müthiş bir film olacak’’ diyor.

Wild Wild West (Vahşi Batı)- Yönetmen: Barry Sonnenfeld. 60'lı yılların TV dizisinden adapte. Hükümet ajanını canlandıran Kevin Kline ve Will Smith, 1869 yılında geçen hikayede yarı insan yarı robot Dr.Loveless (Kenneth Branagh) ile mücadele ediyorlar.

The Green Mile- Yönetmen: Frank Darabont. Cezaevi gardiyanı Tom Hanks, iki küçük kızı öldürmekten suçlu ve idamını bekleyen mahkum ile dostluk kurar. Stephen King'in romanından uyarlama.

Random Hearts (Tesadüf Kalpler)- Yönetmen: Sydney Pollack. Filmde, bir dedektif (Harrison Ford) ile Kongre üyesi bayan (Kristin Scott Thomas) arasında, esrarengiz kazayla başlayan duygusal ilişki anlatılıyor.

Runaway Bride (Kaçak Gelin)- Yönetmen: Garry Marshall. Marshall, yönettiği ‘‘Özel Bir Kadın’’ filmi 178 milyon dolar hasılat yapınca, yapımcıların Richard Gere ve Julia Roberts'ı bir kez daha birlikte oynatması yolundaki baskılara dayanamadı ve bu filmi çekme kararı aldı. Eğer anlaşma sağlanırsa, Roberts, kilisede evlenmek üzereyken dört damat adayını terk eden kadını, Gere ise, olayı araştıran gazeteciyi canlandırıyor.

The General's Daughter (Generalin Kızı)- Yönetmen: Simon West. Başkan yardımcılığına aday olan emekli generalin subay kızı, tecavüze uğrayarak öldürülür. İki askeri ajan (John Travolta ve Madeleine Stowe), olayı aydınlatmaya çalışır.

For Love Of the Game (Oyun Aşkına)- Yönetmen Sam Raimi. Kevin Costner'in üçüncü beyzbolcu filmi. Costner, dramatik bir biçimde takımı ve sevgilisi tarafından aldatıldığını anlar.

Deep Blue Sea (Derin Mavi Deniz)- Yönetmen: Renny Harlin. Bilimadamlarının, köpek balıkları üzerinde Alzheimer hastalığı araştırmaları yaparken başlarına gelen heyecanlı olaylar. Film, Titanic'in Meksika'da çekildiği stüdyoda çekiliyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!