Hizmet hukuk hürriyet

Güncelleme Tarihi:

Hizmet hukuk hürriyet
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2009 00:00

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, demokratik açılım görüşmelerinde, CHP’nin Meclis’te açtığı “Atam İzindeyiz” pankartını “Evet doğru onlar izinde biz 24 saat çalışıyoruz” diye eleştirdi.

Kemalpaşa ilçesi Ulucak beldesinde “İzmir-Ankara bölünmüş devlet karayolunun’’ açılış töreninde konuşan Erdoğan, şunları söyledi: “Meclis Genel Kurulu’nda oturumu provake etmeye kalktılar. ‘Atam izindeyiz’ diyorlar. Doğru. Onlar izindeler, biz çalışıyoruz. Anamuhalefetin lideri sadece laf üretiyor, laf. İşte sınav burada. Hadi gel bunu başar.

Bu formülle çözeceğiz

Tüm meselelerin demokratik kaideler, usuller içinde çözüleceğinden kimsenin şüphesinin olmasın. Biz ülkenin büyüklüğü için ‘3 H’ formülü olarak ifade ettiğimiz, hizmet, hukuk, hürriyet anlayışıyla yola devam ediyoruz. Milli birlik ve kardeşlik projesi, siyasi parti projesi değil, bir devlet projesidir. Artık bayrağa sarılı tabutlarla şehitlerin gelişini görmek istemiyoruz. İktidarımız hiçbir zaman illegal bir örgütle bir araya gelmemiştir, gelemez ve gelmeyecektir. Bizi terör örgütüyle el ele, kol kola gösterenler, kendi geçmişlerine baksınlar. Bu tamamen bir iftiradır, yalandır. Biz bölgesel milliyetçiliğe de karşıyız. Biz dinsel milliyetçiliğe de karşıyız. Farklı inanç gruplarına, mezheplere hükümet olarak eşit mesafedeyiz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!