Hiç yüzünden çifte cinayet

Güncelleme Tarihi:

Hiç yüzünden çifte cinayet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2012 00:00

Apartman önüne park yapma tartışmasında üst kattaki evinden tabancayla dönen servis şoförü, apartmanın girişindeki spor salonunun sahibi milli tekvandocu Ahmet Sarı ile fitness hocasını kurşun yağmuruna tuttu.

Haberin Devamı

İSTANBUL Maltepe’de önceki gece tekvando ve fitness salonu işleten milli tekvandocu Ahmet Sarı (49) ve Sarı’nın salonunda fitness hocası olan Emrah Kaygusuz (33) ile aynı apartmanda oturan Burçin Eren arasında araç park etmesi yüzünden tartışma çıktı. İddialara göre Ahmet Sarı ve Emrah Kaygusuz otomobilini spor salonunun önüne park eden Eren’i uyardı. Servis şoförü Eren aracını kaldırmazken, yine iddiaya göre taraflar arasında küfürlü tartışma yaşandı. Burçin Eren, uyarılara rağmen aracını spor salonunun önüne bırakıp üst kattaki evine çıktı. Tam tartışma sona erdi diye düşünülürken Eren, evinden elinde tabancayla dönüp Ahmet Sarı ve Emrah Kaygusuz’a ateş etti. Ahmet Sarı’ya 4, Emrah Kaygusuz’a ise 1 kurşun isabet ederken saldırgan olay yerinden kaçtı. Ahmet Sarı olay yerinde, Emrah Kaygusuz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Silahla geri döndü

Ahmet Sarı’nın arkadaşları, “Hocamızla karşı taraf arasında otomobilin park edilmesi yüzünden bir tartışma yaşandı. Karşı taraf alkollüydü,
küfürler ediyordu. Daha sonra yukarıya çıkıp silahla geri geldi ateş etti” diye konuştular. Ahmet
Sarı’nın milli takımlarda antrenörlük görevlerinde de bulunduğu öğrenildi. Polis, kayıplara karışan Burçin Eren’i arıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!