Herkes duydu, Şakire öldü

Güncelleme Tarihi:

Herkes duydu, Şakire öldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2012 00:00

Ayazağa’da bir peynir imalathanesinde çalışan Necmettin Maviş (45), 19 yıllık eşi Şakire’yi (36), 16 yaşındaki kızlarının gözü önünde mangal şişiyle öldürdü.

Haberin Devamı

Necmettin-Şakire Maviş çifti, 6 çocuklarıyla birlikte Dereboyu Caddesi’ndeki Kardelen Apartmanı’nda oturuyordu. Komşularına göre Şakire Maviş’in psikolojik sorunları vardı. Çift sık sık kavga ederdi. Dün de saat 10.00 sıralarında evden bağrışlar yükseldi. “Aile içi kavga” diye düşünen komşular, hiçbir müdahalede bulunmadı.

Ve bir süre sonra evden gelen sesler kesildi. Necmettin Maviş, 11.00 sıralarında 112’yi arayıp, “Karım yere düşüp baygınlık geçirdi” diyerek ambulans istedi. Sağlık ekipleri eve gittiklerinde Şakire Maviş’in öldüğünü tespit etti. Kadının göğsünde 3 yara izi vardı.

Şiş bulununca çözüldü

Herkes duydu, Şakire öldü


İhbar üzerine polisler eve geldiklerinde, Necmettin Maviş bir koltukta oturuyordu. 16 yaşındaki kızı Esra ise ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu. Yapılan ilk tespitte, Şakire Maviş’in ince bir bıçak ya da benzer bir aletle öldürüldüğü tespit edildi.

Bu sırada Necmettin Maviş, sorguda, kavga ederken ittiği eşinin bir vazonun üzerine düştüğünü anlatıyordu. Polisler olay yerindeki meslektaşlarını aradı. Ancak evde vazo ya da cam kırığı yoktu. Bu sırada, bilgisayar masasının altına saklanan kanlı mangal şişleri bulundu. Polisler cinayet aletinin bulunduğunu söyleyince, Necmettin Maviş de cinayeti itiraf etti. Maviş’in kızları Esra’nın gözü önünde karısını göğsünden 3 kez mangal şişiyle yaralayarak öldürdüğü, kızını da cinayeti kimseye söylememesi için tehdit ettiği anlaşıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!