Hem camide hem kilisede dua etti

Güncelleme Tarihi:

Hem camide hem kilisede dua etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2007 13:26

Trafik kazasında yaşamını yitiren Suzan’ın, İngiliz annesi Cherly Humberstone, kızının cenazesinde önce camide,sonra da kilisede dua etti.

Haberin Devamı

Hayvanlara olan sevgisini bakımlarını üstlenerek, yemeklere olan tutkusunu kitap yazarak gösteren Suzan Coşkunöz’ün annesi Cheryl Humberstone, birlikte tatile çıkmak için geldiği Bursa’da kızının ölüm haberiyle sarsıldı. Kızının tabutuna sarılıp, camide ve Ahmetpaşa Mezarlığı’nda dua ederek uğurlayan Cherly Hmuberstone, daha sonra Heykel semtindeki kiliseye giderek yine dua etti.

Oğlu Cem ve yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilen Cheryl Humberstone, “Suzan iyilik meleği bir kızdı. Kalbi çok temizdi. Hayvanlara dayanamıyordu. Kendisiyle ölmeden kısa süre önce telefonla görüşmüştük. Evlat acısı çok acıymış” dedi.

Tanınmış işadamı Hüseyin Coşkunöz'ün ilk eşi İngiliz Cherly Humberstone'dan olan kızı Suzan Coşkunöz’ün ölümü, ailesi ve arkadaşları kadar hayvansever derneklerinin yöneticilerini de üzdü. Dernek üyeleri, “Suzan kendini hayvanlara adamıştı. Çok güzel projeleri vardı. Kedilere kışlık ev yaptıracaktı. Hayvanların beslenmesi ve tedavileri için özel uğraş veriyordu. Onu unutamayacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Öte yandan Suzan Coşkunöz’ün Bademli’deki evine giderken çarparak yaşamını yitirdiği 16 BBK 55 plakalı su tankerinin sürücüsü Köksal Kaya, ‘dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölüme neden olmak’ suçundan sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!