Helikopterle hırsız avı

Güncelleme Tarihi:

Helikopterle hırsız avı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2009 10:33

ANTALYA'da bir otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polisle şüpheliler arasında polisiye filmleri aratmayan kovalamaca yaşandı.

Haberin Devamı

İŞTE FİLMLERİ ARATMAYAN OPERASYON GÖRÜNTÜLERİ

Otomobilden inip sazlık alana giren 2 şüpheliyi yakalamak için 80 polisin katıldığı aramadan sonuç elde edilemeyince olay yerine polis helikopteri çağırıldı. Şüphelilerden İbrahim Aksu sazlıktan çıkıp kaçmaya çalışırken yakalandı, diğer şüpheliyi arama çalışmaları sürdürülüyor.

Antalya- Kemer karayolu üzerinde bulunan tatil yöresi Büyük Çaltıcak sahilindeki bir otomobilden saat 14.30 sıralarında hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, 2 şüphelinin içerisinde olduğu 26 RS 463 plakalı otomobilin peşine düştü. Liman Mahallesi 3. Cadde üzerinde polis ekiplerince görülen otomobilde bulunan 2 kişi 'dur' ihtarına uymayarak araçla kaçmayı sürdürdü. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, şüpheliler Boğaçay Köprüsü üzerinde araçlarından inerek, oldukça geniş bir alana yayılan sazlık bölgeye girdi.

HELİKOPTERLE ARANDILAR

Sazlığın etrafını saran 80 kadar polis, yaklaşık 2.5 saatlik aramadan sonuç elde edemeyince polis helikopteri çağırıldı. 1 saat 10 dakika kadar uçuş yapan helikopterdeki kameralarla olay yerinin görüntüsünü yerdeki monitörlerden izleyen polis ekipleri, eşkal bilgilerinden İbrahim Aksu ve Muzaffer Şahin olduklarını tesbit ettiği şüphelilerin yerini belirledi. Ancak 2 kişinin bulunduğu yerin bataklık olmasından dolayı polisler bir süre bölgeye giremedi.

Bir süre sonra şüphelilerdan İbrahim Aksu, Boğaçayı Köprüsü altından Gürsu Mahallesi istikametine kaçmak isterken ekipler tarafından yakalandı. Gözaltına alınan İbrahim Aksu polis merkezine götürülürken, Muzaffer Şahin'i arama çalışmaları halen sürdürülüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!