Havuz keyfi

Güncelleme Tarihi:

Havuz keyfi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da henüz yaz bitmedi. Geçtiğimiz hafta hava sıcaklığının 37 dereceye yükselmesi su parkları ve plajlara akını tekrar başlattı

TURİSTLER MUTLU

EYLÜL ayının sonları yaklaşmasına rağmen Antalya'da yaz bitmedi. Geçtiğimiz hafta hava sıcaklığının yeniden artması, havuz ve plajlara akını yeniden başlattı. Çarşamba gününden itibaren etkisini artırıp 36-37 dereceye kadar yükselen hava sıcaklığı, en çok tatilini Antalya'da geçiren yerli ve yabancı turistleri sevindirdi.

SONBAHAR SICAĞI

Tatilciler, sonbahar sıcağının keyfini sularda çıkarıyor. Havuzları şenlendiren tatilciler, bir yandan bronz bir tene sahip olabilmek için güneşlenirken, diğer yandan da suların içinde şakalaşıp çılgınca eğleniyor. Yurdun birçok kentinde soğuk hava etkisini hissettirmeye başlarken, Antalya'da ise Eylül güneşi yakıcılığını koruyor.

SU PARKLARI DOLDU

Meteroloji uzmanları, Antalya'da önümüzdeki hafta da hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin beklenmediğini bildirdi. Havaların güzel gitmesi, turistik kentteki su parklarının da kapanış tarihlerini ertelemesine neden oldu. Aquapark ve Aqualand yöneticileri, tesislerini Ekim sonuna kadar açık tutma kararı aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!