Hava korsanı Ekinci'nin kardeşi intihara kalkıştı

Güncelleme Tarihi:

Hava korsanı Ekincinin kardeşi intihara kalkıştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2006 00:28

Türk Hava Yollarına ait uçağı ekim ayında kaçıran hava konsanın ablası, oturdukları 4 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Ekim ayında Arnavutluk-Türkiye seferini yapan THY uçağını kaçıran hava korsanı Hakan Ekinci'nin ablası Zeynep A, Altırdağ semtindeki evlerinin bulunduğu 4 katlı binanın çatısına çıkarak, intihara teşebbüs etti.

Zeynep A, çatıdaki balkon demirlerine, üzerinde Türkçe ve İngilizce ”Geldin, gidiyorsun. Beni dinlemedin. İsa hatırına Papa - I can see Papa. My brother Mr. Hakan, from at country Italy” yazısı bulunan karton astıktan sonra demirlerin üzerine tırmandı. Durumu fark eden çevre sakinleri, polise ve itfaiyeye haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kadının kendini atması ihtimali nedeniyle, zemine hava yastığı koyarak şişirdi.
Bina önündeki polislerin cep telefonundan iknaya çalıştıkları Zeynep A, Türkiye ziyareti sırasında, “kardeşiyle ilgili” Papa'yla görüşmeye çalıştığını fakat kendisine ulaşamadığını belirterek, üst düzeyde bir yetkilinin gelmesini istedi.
Aksi halde atlayacağını ifade eden Zeynep A, bulunduğu yere kimseyi yaklaştırmadı.

Olay yerine gelen Bornova İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aydın, çatıya çıkarak Zeynep A. ile bir süre görüştü. Görüşmenin ardından Zeynep A, intihar girişiminden vazgeçerek, balkon demirlerinin üzerinden indi.
Ekipler tarafından emniyet müdürlüğüne götürülen Zeynep A, kardeşiyle görüşmek istediğini, bunun için en yüksek makamlara kadar gideceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!