Hatay'da arazi anlaşmazlığı faciası: 3 ölü, 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Hatayda arazi anlaşmazlığı faciası: 3 ölü, 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2009 16:13

HATAY'ın Kırıkhan İlçesi'nde kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü. Mehmet Kızıltaş, kardeşi Sait Kızıltaş ile yeğenleri Ejder Kızıltaş ve Sait Kızıltaş'ı öldürdü, 2 kardeşini de yaraladı.

İlçeye bağlı Çamızkışlası Köyü'nde Kızıltaş Ailesi fertleri arasında uzun süredir arazi anlaşmazlığı yüzünden yaşanan anlaşmazlık, bugün köy meydanında kavgaya dönüştü. Taş ve sopalarla birbirlerine giren Kızıltaş kardeşlerden Mehmet Kızıltaş, üzerinde taşıdığı tabancayı çekerek rastgele ateş açtı. Kurşunlara hedef olan yeğenleri Ejder ve Sait Kızıltaş olay yerinde, kardeşi Sait Kızıltaş ise götürüldüğü Antakya Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Mehmet Kızıltaş'ın diğer kardeşleri İbrahim Kızıltaş ile Fikret Kızıltaş ise yaralandı. Mehmet ve İbrahim Kızıltaş kardeşler götürüldüğü Antakya Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Köye gelen jandarmanın müdahalesiyle olay daha fazla büyümeden önlenirken, katil zanlısı Mehmet Kızıltaş ise kaçıp ortadan kayboldu. Jandarma ve polis, köyde ikinci bir olay çıkmaması için önlem aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!