Hastaneden firar eden mahkum bir gün kaçabildi

Güncelleme Tarihi:

Hastaneden firar eden mahkum bir gün kaçabildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2011 09:26

Maltepe’de verem tedavisi gördüğü hastaneden kaçan gasp suçundan hükümlü Harun G. (39), bir gün sonra Sultangazi’de boya ustası olarak çalıştığı iş yerinde yakalandı.

Haberin Devamı

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi C Blok 3 kattaki mahkum koğuşunda yaklaşık 15 gündür verem tedavisi gören Harun G.'nin, çarşamba sabahı odasına giren jandarma ekipleri mahkumun kaçtığını farketti. Mahkum koğuşu önünde 1 gardiyan, 2 asker ve 1 uzman çavuşun beklemesine rağmen pencereden sarkıttığı çarşaf yardımıyla kaçan Harun G.'nin iş makinası yedek parçaları üreten bir firmada boya ustası olarak işe başladığı tespit edildi.

SAHTE İSİM İLE POLİSİ YANILTMAYA ÇALIŞTI

Sultangazi Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Harun G.'nin iş yerinde kaldığını ve çalıştığı firmaya başka bir isim kullanarak girdiğini öğrendi. Harun G. dün iş yerine yapılan baskında, kendini polis ekiplerine farklı bir kimlikle tanıttı, ancak gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Burada gerçek kimliğini açıklayan Harun G. Silivri Cezaevi’nden gelen jandarma ekiplerine teslim edildi.

Gasp suçundan hükümlü olan Harun G.'nin 2008 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonla yakalanıp Silivri Cezaevi'ne konulduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!