Hastanede özel güvenlikçi ile vatandaş birbirine girdi!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2018 12:22

İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesinde görevli olan özel güvenlik görevlileri ile hastane bahçesinde aracını hatalı park ettiği iddia edilen vatandaş arasındaki kavga cep telefonu kameralarınca kaydedildi.

Haberin Devamı

Olay, dün sabah öğlen saatlerinde İstanbul Yedikule Gögüs Hastalıkları Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, hastane bahçesine aracını hatalı park eden vatandaş ile güvenlik görevlileri arasında sözlü tartışma yaşandı. Kısa süre sözlü tartışma iki güvenlik görevlisi ile araç sürücüsü arasında tekme tokat kavgaya döndü. Bu sırada diğer vatandaşlar da kavgaya dahil oldu. Vatandaşın cep telefonuyla çektiği bu görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Araç sürücüsünü döven güvenlik görevlileri, vatandaşların araya girmesinden sonra olay yerinden uzaklaştı.

İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN "HASTANEDEN KAVGA" AÇIKLAMASI

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde güvenlik görevlilerinin karıştığı kavga görüntüleri ile ilgili inceleme başlattı. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Sorumlu kişiler ile ilgili gerekli işlemler yapılacaktır"

Haberin Devamı

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "25/12/2018 tarihli Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde güvenlik görevlilerinin karıştığı olay ile ilgili Hastane Başhekimliğince inceleme başlatılmış olup, sorumlu kişiler ile ilgili gerekli işlemler yapılacaktır" denildi.

BAKMADAN GEÇME!