HAS Parti Kırklareli İl Yönetimi istifa etti

Güncelleme Tarihi:

HAS Parti Kırklareli İl Yönetimi istifa etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2011 14:18

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Kırklareli İl yönetimi ve üyeler, parti içerisinde engeller ile karşılaştıklarını ve seslerini genel merkeze duyuramadıklarını ifade ederek istifa ettiklerini açıkladı. HAS Parti Kırklareli İl Başkanı Nedim Çetin, istifa eden il yönetimi ve 18 üyenin dilekçelerini Ankara’ya gönderdiğini söyledi.

Kırklareli’nde geçen yıl kasım ayında kurulan HAS Parti Kırklareli İl Başkanlığı’nda yönetim ve 18 üye istifa etti. HAS Parti Kırklareli İl Başkanı Nedim Çetin, parti içerisinde bazı engellemeler ile karşılaştıklarını belirterek şunları söyledi:

"Parti içinde yaşanan kişisel anlaşmazlıklardan dolayı İl Başkanı olarak ben ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Erdinç, Teşkilat Başkanı İsmail Oskar, Eğitim Başkanı Musa Dağtaş, Seçim İşleri Başkanı Oktay Bilir, Basın Sorumlusu Tarık Karaman, Üyelerle İlişkiler Sorumlusu Harun Var, İnsan Hakları Sorumlusu Bülent Yılmaz, Kofçaz İlçe Başkanı Sinan Ercan ve üyelerden toplam 18 kişi istifa ediyoruz. Ülkemiz için faydalı bir şeyler yapmak için yola çıktık. Fakat bu yolda bazı engellerle karşılaştık. Bu engellerin en başında bizler sesimizi merkeze duyuramadık. Burada kısa zamanda büyük sıkıntılar yaşadık. Bu sorunların aşılamaması nedeniyle bizlerde arkadaşlarla toplanıp istifa kararı aldık."

İSTİFALAR KABUL EDİLMEDİ

İl yönetimi ve üyelerin istifaları daha önce genel merkeze gönderdiklerini ancak kabul edilmediğini belirten İl Başkanı Çetin, "İstifa dilekçelerimizi göndermemize rağmen merkez istifaları kabul etmedi. Biz merkezden bir sonuç bekliyoruz. Fakat bizlerin geri dönüşü olmayacaktır. Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş’un Kırklareli’ndeki istifalardan haberi olup olmadığını bilmiyorum" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!