Harika Avcı’dan intikam davası

Güncelleme Tarihi:

Harika Avcı’dan intikam davası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2006 00:00

Şarkıcı Harika Avcı, kendisine tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla hakkında 50 bin YTL’lik tazminat davası açan yardımcısı Merih Özgirgin’e 20 bin YTL’lik karşı dava açtı.

HARİKA Avcı, yardımcısının açtığı davaya 20 bin YTL’lik karşı davayla cevap verdi ve kendi kusurundan menfaat sağlamaya çalıştığını iddia ettiği Özgirgin ile aralarında yaşanan olayın "Besle kargayı oysun gözünü" sözünü hatırlatır nitelikte olduğunu ifade etti.

Sarıyer 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde önceki gün gerçekleştirilen duruşmaya Avcı ve yardımcısı Özgirgin katılmadı. Harika Avcı, avukatı Öner Aybek aracılığıyla mahkemeye sunduğu dilekçede 18 yıllık yardımcısı Özgirgin’in suçlamalarını reddetti. Avukatı Öner Aybek, mahkemeye sunduğu cevap dilekçesinde "Aslında sembolik olarak 1 YTL’lik bir tazminat davası açmayı planlıyorduk, ancak daha sonra 20 bin YTL’ye hükmettik. Zaten davayı kazanmamız halinde tazminat müvekkilim hayır kurumlarına bağışlamayı düşünüyor" dedi.

Özgirgin’in Avcı’nın, kendisine verdiği Range Rover marka cipin vergisi 16 bin YTL’yi ödemediğini de iddia eden avukat Aybek, müvekkilinin bu yüzden zarar ettiğini de belirtti. Aybek, "Özgirgin, Avcı’ya ait kredi kartlarını sahte imza ile kullandı. Müvekkilim, yıllardır yanında bakıp beslediği kişinin adeta ’besle kargayı oysun gözünü’ şeklinde davranması yüzünden derinden yaralandığını belirtti" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!