Haremde 1 ay kaldı 400 bin dolar aldı

Güncelleme Tarihi:

Haremde 1 ay kaldı 400 bin dolar aldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 1997 00:00

Haberin Devamı

Hollywood güzellerini 1788 odalı muhteşem sarayında ağırlamaktan hoşlanan 50 yaşındaki Brunei Sultanı, Amerika'da günün konusu haline geldi. ABD eski güzellik kraliçelerinden Shannon Marketic'in ardından, Sheila Kennedy adlı genç yıldız, sultanın sarayında geçirdiği günleri basına açıkladı. Güzel yıldız, sarayda kaldığı 1 ayın karşılığı olarak 400 bin dolar kazandığını da bildirdi.

Don Juan DeMarco ve National Lampoon's European Vacation gibi filmlerde rol alan genç yıldız Sheila Kennedy, Brunei Sultanı Hasan El Bolkiah'ın sarayında bir ay kaldıktan sonra, orada yaşadıklarını basına açıkladı. Brunei macerasını anlatlaya ‘‘Bir gün genç ve güzel bir kadın yanıma yaklaştı. Brunei Sultanı'nın sarayında bir ay kalmayı kabul edersem, büyük bir servet kazanacağımı söyledi’’ sözleriyle başlayan seksi yıldız, iş öncesi 2 bin dolar avans aldığını söyledi. Sheila Kennedy, Brunei macerasını şöyle anlattı:

‘‘Yapacağım tek şey, seksi kıyafetler giyerek sarayda yaşamaktı. Belki biraz şarkı söyleyecek ve mankenlik de yapacaktım. Dört genç kızla birlikte Brunei'nin yolunu tuttum. Saraya vardığımız zaman, gözlerimize inanamadık. Dokunduğumuz her şey altındı. Yerlere antika İran halıları serilmişti. Duvarlarda ünlü ressamların tabloları asılıydı. Bize kan ve AIDS testleri uyguladılar. Kızlar, sarayın yanındaki evlerde kalıyorlardı. Havyar ve şampanya ile besleniyorduk. Kızların bazılarına sultanın doktoru amfitamin hapları veriyordu. Her gece saat 8'de sarayın diskosuna gidiyorduk. Gece yarısına kadar kadın kadına eğleniyorduk. Benim sarayda olduğum sırada, haremde 30 kadın vardı. Bazıları Amerikan televizyonlarının sevilen oyuncularıydı...’’

SULTANIN KARDEŞİ

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Brunei Sultanı'nın sarayında Binbir Gece Masalları'nı andıran bir yaşam sürdüğünü belirten Sheila Kennedy, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘‘Gece yarısından sonra sultanın erkek kardeşi Jefri, erkek arkadaşlarıyla yanımıza geliyordu. Jefri, her gece değişik bir kadını odasına götürüyordu. Yanında getirdiği konuklar da haremdeki kadınlar arasından seçim yapıyorlardı. Ama bazı kadınlara hiç sıra gelmiyordu. Örneğin ben, sarayda kaldığım bir ay süresince hiç bir erkeğin odasına çağrılmadım. Yine de bir aylık sürem dolduğunda 150 bin dolar ücret aldım. 240 bin dolar değerinde de mücevher hediye edildi. Amerika'ya döndükten sonra Brunei maceramla ilgili bir film çevirmek için girişimlerde bulundum. Fakat meçhul kişiler, avukatımı ciddi bir şekildi tehdit edince bu projeden vazgeçtim...’’

1993 ABD Güzellik Kraliçesi Shannon Marketic, geçtiğimiz aylarda Brunei Sultanı'nın sarayında zorla seks yapmaya zorlandığı için, dava açmıştı. Marketic, sultanın kardeşi Jefri'nin ‘‘gözde’’si olduğunu da belirtmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!