Haraç vermeyen galericinin oğlunu öldürdüler

Güncelleme Tarihi:

Haraç vermeyen galericinin oğlunu öldürdüler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2008 12:11

GAZİANTEP’te, bir suç örgütünün üyesi olduğu belirtilen 16 yaşındaki A.P., kendilerine haraç vermeyen oto galericisi 42 yaşındaki Mahmut Oral’ın oğlu 21 yaşındaki Salih Oral’ı tabancayla öldürdü. Baba Oral da, zanlı A.P.’yi av tüfeğiyle vurarak yaralandı.

Olay dün saat 23.00 sıralarında Ocaklar Mahallesi’nde meydana geldi. Bir haraç çetesinin üyesi olduğu iddia edilen 4 kişi, galerici Mahmut Oral’ın evine geldi. Zanlılar zili çalınca, kapıyı Salih Oral açtı. Salih Oral babasını soran durumlarından şüphelendiği bu kişilere, “Babamı ne yapacaksınız?” diye sordu. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine çete üyesi olduğu ileri sürülen A.P., tabancasını çekip Salih Oral’a ateş etti. Silah sesi üzerine evindeki tüfeği alarak dışarıya çıkan galerici Mahmut Oral da ateş ederek A.P.’yi yaraladı. Bu sırada kimlikleri belirlenemeyen diğer 3 kişi olay yerinden kaçtı.

Yaralılardan Salih Oral kaldırıldığı Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. A.P. ise 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Mahmut Oral polisteki ifadesinde, saldırganların kendisinden uzun zamandır haraç istediğini, ancak bu isteklerini reddettiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!