Hanım Köylü dizisinin final bölümünde şok!

Güncelleme Tarihi:

Hanım Köylü dizisinin final bölümünde şok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2016 08:23

Hanım Köylü Pazartesi akşamı final yaparak ekranlara veda etti. Star TV'nin iddialı dizisi Hanım Köylü reytinglerde istenileni veremeyince kanal yönetimi tarafından yayından kaldırıldı. Hanım Köylü final bölümünde İstanbul’dan gelen Fikri babasından kalan kutuyu açınca şok yaşadı. İşte dizisinin finalinde yaşananlar..

Haberin Devamı

Hanım Köylü dizisi final yaparak ekran macerasını sonlandırdı. Star TV'nin iddialı dizisi Hanım Köylü reytinglerde bekleneni veremeyince yayından kaldırıldı. Dizinin final bölümünde ise şaşırtan gelişmeler yaşandı. İlkgün de Ferit’e olan aşkını nihayet  açıklayabilme cesareti buldu. Ancak hayat, bundan sonra ikisi için de çok farklı olacaktır. 


HANIM KÖYLÜ 13.BÖLÜMDE NELER OLDU?

İlkgün’ün kız kardeşlerine yakalanan Elmas ve Koptagel herşeyden habersiz  gizlice kıyacakları nikah  için hazırlık yapmaktadırlar. Düzgün  kardeşine gönderdiği kızı Gülgün’ün  kaçırıldığının öğrenince Gülgün’ün peşine düşer. Bu sırada İstanbul’dan gelen Fikri babasından kalan kutuyu açınca şok yaşar. Ancak şok yaşayan sadece Fikri değildir. Aynı zamanda Reşat da Koptagel ve Elmas arasındaki ilişkiyi öğrenmiştir ve bunun bedeli onun için oldukça ağır olur. Dedenin mirası İlkgün ve Ferit’in de hayatını değiştirmiştir. Ferit için tek bir gerçek vardır. O da İlkgün’e olan aşkı. İlkgün de Ferit’e olan aşkını nihayet  herkeslere açıklayabilme cesareti bulur. Ancak hayat, bundan sonra ikisi için de çok farklı olacaktır.  

HANIM KÖYLÜ FİNAL BÖLÜMÜNÜ İZLE

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Düzgün’ün İlkgün’ü Koptagel’e vermesi Elmas’ı çılgına çevirir. Aynı zamanda Ferit de  sinirlenmiştir. Bu yanlış anlaşılmanın bir an önce giderilmesi gerekmektedir. Ferit ve Koptagel İlkgün’ü değil ürünleri almak istemişlerdir. Ancak Düzgün bayram günü Fikri’yle bu konuyu konuşup kahve içeceğini söylemesi durumu daha da gerginleştirir. Ama  bilmediği bir şey vardır o da  Fikri’nin köyden kaçıp İstanbul’a gittiğidir. Bunu ayramda öğrenen Düzgün Ferit ve Koptagel’e dedelerinin  onlar için bıraktığı kutuyu verir. Bu kutu dedelerinin kendilerine olan mirasıdır ve Düzgün’de emanet olarak durmaktadır. Kutunun içinde ne olduğunu  merak eden Koptagel Ferit’e kutuyu açması için baskı yapar. Ancak Ferit babası gelene kadar kutuyu açmamakta kararlıdır.Bayramda Marmaris’e minibüs kaldırıp gezi düzenleyen Koptagel, Elmas’la birlikte kalabalıktan ayrılıp başbaşa Marmaris  romantizmi yaşarken  başına geleceklerden habersizdir.     

HANIM KÖYLÜ 13.BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!