Hamilton’ın kupası hayranında çıktı

Güncelleme Tarihi:

Hamilton’ın kupası hayranında çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2023 07:00

FORMULA 1’de yedi kez şampiyon olan Mercedes’in İngiliz pilotu Lewis Hamilton, bu yılki şampiyonayı Max Verstappen ve Sergio Perez’in ardında üçüncü olarak bitirdi.

Haberin Devamı

Bu yıl Bakü’de düzenlenen ödül töreninde dereceye giren pilotlara kupaları takdim edildi.

MASADA BIRAKMADI LEWİS BANA KENDİ VERDİ

Basında yer alan iddialara göre, Hamilton takımı ile Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) arasında yaşanan sorunlar nedeniyle kupasını masada bırakarak törenden ayrılmıştı. Azerbaycanlı F1 tutkunu Nihad Nesirli evinde kupayla çekilmiş fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlayarak “Dün galadaydım. Lewis ödülü bana verdi ve gitti. Ödül şimdi bende” diye yazdı. Bu paylaşım F1 dünyasında bomba etkisi yarattı.

Hamilton’ın kupası hayranında çıktı

Ödül törenine davetli olarak giden Nihad Nesirli, kupayı alıp evine götürmüş.

Haberin Devamı

ÖDÜLÜ KİMSEYE HEDİYE ETMEDİK

Mercedes takımı yaptığı açıklamada, Hamilton’ın ödülünü kimseye hediye olarak vermediğini ve kupaları korumanın organizasyonun sorumluluğunda olduğunu duyurdu. Nesirli, Mercedes’in açıklamasının ardından gelen hırsızlık suçlamalarına şöyle yanıt verdi: “Öncelikle ben hiçbir şey çalmadım. Lewis ödülü masaya koydu. Ona ödülü alıp alamayacağımı sordum. O da bana ‘Evet, ödülü alabilirsin’ dedi. Ben de ödülü bana hediye ettiğini düşündüm.” Paylaşımları 1 milyondan fazla görüntülenen Nesirli sosyal medya hesaplarını kapatarak sırra kadem bastı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!