Haftanın diğer filmleri

Güncelleme Tarihi:

Haftanın diğer filmleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2001 00:00



Haberin Devamı

Herkes onu ister

Berke Landers lisedeki son yılında Allison ile beraberdir. Harika bir aşk yaşamaktadır ve lisedeki en mükemmel çifttirler. Fakat o yanıldığından habersizdir. Berke için ilişkileri mükemmeldir ancak Allison için neredeyse sona ermiştir. Allison artık okulda bir müzik grubu üyesi Striker ile çıkmaya başlamıştır. Berke ise, ortalıkta amaçsız ve bezgin dolanıp durmaktadır.

Herkes Onu İster (Get It Over) Tommy O'Haver tarafından yönetildi.

Filmin kabarık oyuncu listesinde Altın Küre Adaylığı bulunan Kirsten Dunst, Ben Foster, Melissa Sagemiller, Colin Hanks, ilk film denemesi olan ve Thong Song ile listelerde uzun süre bir numarada kalan Sisqo, Shane West, Zoe Saldana, süper model Kylie Bax, Coolio, Carmen Electra ve Vitamin C yer alıyor. Bu kabarık listeyi Martin Short, Swoosie Kurtz ve Ed Begley Jr. gibi deneyimli aktörler tamamlıyor.

Himalaya’nın Budistleri

Yönetmenliğini fotoğraf sanatçısı Eric Valli'nin yaptığı Himalaya-Bir Şefin Çocukluğu, Himalaya dağları ile Tibet sınırı arasında bulunan Dolpo'da yaşayan 4 bin 500 kişilik Budist topluluğunun hayatını anlatıyor. Himalaya, 2000 yılında 'en iyi görüntü' ve 'en iyi müzik' dalında iki Cesar ödülü aldı. Flanders Film Festivali'nde 'Golden Spur'un yanısıra 'en iyi müzik' ve 'özel ödül'e layık görüldü. 2000'de 'en iyi yabancı film' dalında Oscar'a aday gösterildi. Filmde Thilen Lhondup, Gurgon Kyap ve Karma Wangiel rol alıyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!