Hafta sonu yağışlı geçecek

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu yağışlı geçecek
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 20, 2011 10:50

Yurt genelinde yağış beklenmiyor, hava sıcaklığı, kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Hafta sonu program yapacaklar dikkat! Hafta sonu ise yağışlı geçecek. Yağış pazartesiye kadar sürecek.

Yurt genelinde yağış beklenmiyor, hava sıcaklığı, kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Devlet Meteoroloji Ä°ÅŸleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, yurdun kuzeydoÄŸu kesimleriyle, zamanla Ege ve Akdeniz kıyıları çok bulutlu, diÄŸer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek. Â

Hava sıcaklığı kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Ege ile Akdeniz'in batısında güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BUZLANMA, DON OLAYI VE SÄ°S UYARISIÂ

Sabah ve gece saatlerinde yurdun iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ayrıca, sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu bölgelerde yer yer sis beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekiyor.

BAZI Ä°LLERDE HAVA DURUMU

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde sis görülecek.(11)

ANKARA Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde yer yer sis ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı görülecek.(7)

İZMİR Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren çok bulutlu.(15)

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren çok bulutlu.(18)

SAMSUN Parçalı çok bulutlu.(12)

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ile birlikte kuvvetli buzlanma ve don olayı görülecek.(0)

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu geçecek.Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görülecek.(11)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu geçecek.Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis görülecek.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölgenin kıyı kesimleri çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde (Afyon, Kütahya, Uşak) yer yer sis ile birlikte yüksek kesimlerde hafif buzlanma ve don olayı görülecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölgenin kıyı kesimleri çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ile birlikte yüksek kesimlerde hafif buzlanma ve don olayı görülecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

BATI KARADENİZ: Genellikle parçalı, kıyı kesimleri çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ile birlikte yükseklerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ile birlikte doğusunda kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin kuzey ve doğusunda sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görülecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!