Hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 11:39

Geçtiğimiz günden itibaren hava sıcaklıkları mevsim normallerine dönerken, hafta sonu hava durumunun nasıl olacağı özellikle hafta sonu için plan yapan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir’de hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Yağış bekleniyor mu? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Hafta başında tüm yurdu etkisi altına alan bol güneşli hava yerini mevsim normallerinde bir havaya bırakmaya başladı. Geçtiğimiz günden itibaren bulutlu bir havanın görüldüğü İstanbul, Ankara ve İzmir’de hafta sonu yer yer yağışın olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre ise hafta sonu hava sıcaklıkları şu şekilde olacak;

İSTANBUL HAFTA SONU YAĞIŞLI

Hafta başından itibaren yazı yaşayan İstanbul, dün soğumaya başlamıştı. Şu dakikalarda 9 derece ile bulutlu bir hava durumunun yaşandığı İstanbul’da hafta sonu yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen rakamlara göre İstanbul’da Cumartesi günü en yüksek 11 derece ve en düşük 7 derece ile yağış beklenmekte. Hafta içi neredeyse 20 dereceyi gören hava sıcaklıklarının hafta sonu 15 derecenin altına inmesi beklenirken, Pazar günü de İstanbul yağışlı bir güne merhaba diyecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne göre Pazar günü en düşük sıcaklık aynı kalırken en yüksek sıcaklık 11 derece olacak. Öte yandan yağışın hafta başından itibaren son bulması beklenmekte.

Haberin Devamı

HAFTA SONU ANKARA’DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminine göre Ankara’da hafta sonu yağış olacak. Hafta içi tüm yurt gibi Ankara’da da hava sıcaklıkları artarken dünden itibaren sıcaklıklar mevsim normallerine döndü. Şu dakikalarda 16 derece ile güneşli bir havanın yaşandığı Ankara’da hafta sonu yağmur beklenmekte. Cumartesi günü yağış beklenen Ankara’da Pazar günü yağış olmayacak. Ancak Pazar günü sıcaklıkların daha da düşmesi ve hava durumunun çok bulutlu olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen rakamlara göre Ankara’da en düşük sıcaklık hafta sonu 6 dereceyi gösterirken, en yüksek sıcaklık Cumartesi günü 18 derece, Pazar günü ise 7 derecelik düşüş ile 11 derece olacak. Ancak hafta başından itibaren başkentte hava sıcaklıklarının tekrar yükselmesi bekleniyor.

İZMİR SAĞANAK YAĞIŞIN ETKİSİ ALTINA GİRECEK

Şu dakikalarda 17 derece ile puslu bir hava durumunun yaşandığı İzmir’de hafta sonu bol yağışlı geçecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre İzmir’de hafta sonu hava sıcaklıkları 20 derece civarında seyrederken, hafta sonu sağanak yağış kentte etkisini gösterecek. Cumartesi günü en yüksek sıcaklığın 21 derece olacağı İzmir’de en düşük sıcaklık ise 12 derece olacak. Pazar günü ise en yüksek hava sıcaklığı 5 derece birden düşerek 16 dereceyi gösterirken, en düşük sıcaklık ise 10 derece olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen rakamlara göre hafta başından itibaren İzmir’de hava sıcaklıklarının tekrar yükselmesi bekleniyor. 

Haberin Devamı

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.

BAKMADAN GEÇME!