Hafriyat kamyonunun ezdiği kadın öldü

Güncelleme Tarihi:

Hafriyat kamyonunun ezdiği kadın öldü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2016 17:24

İstanbul'un özellikle Anadolu Yakası'nda son aylarda pek çok kazaya neden olan hafriyat kamyonları ve beton mikserleri can almaya devam ediyor. Son haber Ümraniye’den geldi. Karşıdan karşıya geçmek isterken hafriyat kamyonunun ezdiği 38 yaşındaki Hacer Yılmaz, hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kaza, öğle saatlerinde İnkilap mahallesi Küçüksu Caddesi meydana geldi. İddialara göre, Hacer Yılmaz (38), karşıdan karşıya geçmek isterken hafriyat kamyonu tarafından ezildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza sonrası kamyon sürücüsü gözaltına alınırken, kadının cesedi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle yoğunlaşan trafik, polis ekiplerinin çalışmasından sonra normale döndü. Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Haberin Devamı


Son aylarda İstanbul'un özellikle Anadolu Yakası'nda hafriyat kamyonlarının yol açtığı kazalara tepki büyüyor. İşte çoğu ölümle sonuçlanan o kaza haberlerinden bazıları...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!